Ma: 2024.07.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Mellkason szúrta az élettársát, de szerencsére azonnal megbánta
Privátkopó 2024. 06. 11. 11:15:00

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal a szajoli nővel szemben, aki mellkason szúrta az élettársát. A vádirat szerint a nő és a férfi élettársi kapcsolata megromlott, többször kölcsönös bántalmazásig fajuló veszekedéseik voltak.

2023. augusztus 20-án, Tiszaföldváron mindketten alkoholt fogyasztottak és veszekedtek. Eközben a nő indulatból kézzel meg akarta ütni az ágyban fekvő férfit, aki védekezésképpen lábával a nő felé rúgott. Ekkor a nő magához vett egy 9,5 cm pengehosszúságú kést, majd a szobába visszament, ahol a férfit a szitkozódás befejezésére szólított fel. A férfi ennek nem tett eleget, mire a nő a késsel mellkason szúrta élettársát.

A nő ezután a 112-es segélyhívón keresztül hívta a mentőt, és a sértettet a mentők kiérkezéséig a segélyhívó utasításai szerint igyekezett ellátni. 

A sértett életveszélyes sérülést szenvedett.

Az ügyészség a büntetlen - cselekményét megbánó, és annak következményeit azonnal elhárítani igyekvő - nővel szemben próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre, és a próbaidő alatt pártfogó felügyelet elrendelésére tett indítványt.

További friss információk
Megkéselte sógorát a 19 éves férfi
Késsel fenyegette a járókelőket egy salgótarjáni idióta
Baltával támadt a rendőrökre az agresszív cigány
Értelmi sérült, siketnéma nőt erőszakolt meg egy 52 éves féreg
Hasba szúrta élettársát egy beszámíthatatlan férfi
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat