Ma: 2024.07.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Molesztálta a felesége unokáját a „papa” - súlyosításért fellebbezett az ügyészség
Privátkopó 2024. 05. 30. 11:44:00

A Győri Fellebbviteli Főügyészség a vádlott büntetésének a súlyosítását indítványozta abban a büntetőügyben, amelyben egy 10 éves kislány volt szexuális bűncselekmény áldozata.Az ítélet szerint a vádlott a 2008 júliusában született sértett nagymamájának a férje volt. A kislány sokat tartózkodott náluk a dunaújvárosi lakásukban. A vádlott és a gyermek között jó kapcsolat alakult ki, sok időt töltöttek kettesben. A vádlott ezt kihasználva 2018-tól rendszeresen szexuális cselekményt végzett a sértettel. Különböző jutalmakat ígért és adott is neki, hogy ezt hagyja, illetve, hogy ne beszéljen senkinek erről. Miután a kislány nagyobb lett, egyre jobban zavarta a vádlott viselkedése, ezért többször rászólt, hogy hagyja abba, aminek az általa papának szólított vádlott nem tett eleget.

A sértett a traumatikus hatások miatt 2021. február 17-én, az iskolában elsírta magát, majd az iskolapszichológusnak beszámolt a vele történtekről. Édesanyja másnap feljelentést tett a rendőrségen.

A Székesfehérvári Törvényszék a vádlottat szexuális erőszak bűntette és szexuális visszaélés bűntette miatt 10 év fegyházbüntetésre, 10 év közügyektől eltiltásra ítélte, valamint végleges hatállyal eltiltotta bármely olyan foglalkozás gyakorlásától, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel kerülne kapcsolatba. Kizárta a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségéből.

Az  ítélet ellen az ügyész súlyosítás, a vádlott védője elsődlegesen felmentés, másodlagosan enyhítés érdekében fellebbezett.

A Győri Fellebbviteli Főügyészség álláspontja szerint a vádlott az erkölcsi és a jogi szabályokat is megszegte az éveken keresztül elkövetett bűncselekményekkel, ami a kislány érzelmi fejlődésében sérülést okozott, ezért súlyosabb büntetés kiszabása indokolt.

Az eljárás másodfokon a Győri Ítélőtábla előtt folytatódik.

További friss információk
Megkéselte sógorát a 19 éves férfi
Késsel fenyegette a járókelőket egy salgótarjáni idióta
Baltával támadt a rendőrökre az agresszív cigány
Értelmi sérült, siketnéma nőt erőszakolt meg egy 52 éves féreg
Hasba szúrta élettársát egy beszámíthatatlan férfi
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat