Ma: 2022.06.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel végeztek az idős férfival a „c-típusúak”
Privatkopo.info 2022. 06. 23. 14:54:00

A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt két férfi és egy nő ellen, akik egy idős, egyedül élő férfit a házában - az értékei megszerzése érdekében - halálra vertek. 32 ezer forintért öltek.  A két többszörösen büntetett előéletű férfi elhatározta, hogy a személyesen is ismert, idős aszódi férfi otthonába bemennek, és ha kell, erőszakkal pénz vagy értéktárgyak átadására kényszerítik.

2020. augusztus 22-én a két férfi és az egyikük barátnője az esti órákban a sértett családi házához mentek, a kerítésen keresztül bemásztak az ingatlanra. A nő az utcán maradt annak érdekében, hogy társait veszély esetén figyelmeztesse. Az elkövetők a ház bejárati ajtaját berúgták, a 70 év feletti sértettre támadtak és ütötték, rugdosták, majd egy villával és egy késsel megsebezték. A bántalmazás következtében az erősen vérző idős férfi a földre került, ahol az elkövetők tovább rugdosták, taposták. A két férfi ezt követően a házat átkutatta, és onnan 32 000 forint készpénzt, valamint egy zenedobozt magukhoz véve a figyelő társukkal együtt a helyszínről távoztak.

A házban magára hagyott sértett röviddel az őt ért bántalmazás után az elszenvedett számos sérülés következtében a helyszínen életét vesztette. Holttestét csak két nappal később a hozzá látogatóba érkező testvére találta meg.

Az elkövetőket a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai rövid időn belül elfogták.

Az ügyben a Pest Megyei Főügyészség a két férfi ellen nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat. A nőt pedig csoportosan, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett rablás bűntette miatt vádolta meg. 

További friss információk
Nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel végeztek az idős férfival a „c-típusúak”
Gyermekeiket éveken keresztül testileg és lelkileg bántalmazták a „szülők”
Letartóztatták a salgótarjáni belváros rémét
Nyakon szúrta hajléktalantársát a 75 éves férfi
15 éves lányuk előtt szurkálta halálra az anyát
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat