Ma: 2021.10.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Játékpisztollyal rabolt három fiú a Gellért-hegyen
Privatkopo.hu 2021. 09. 28. 8:09:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy háromfős társaság tagjaival szemben, akik szeptember 19-én, 21 óra körül, a Gellért-hegyen megfenyegettek négy fiút, hogy adják oda az értékeiket. Az egyik elkövető a nyomaték kedvéért egy valódinak tűnő pisztolyt is elővett a zsebéből.A sértettek egy mobiltelefont és egy fülhallgatót adtak át a fenyegetés hatására, majd a tettesek elmenekültek a helyszínről. Senki sem sérült meg. A történtekről csak másnap, szeptember 20-án tettek bejelentést a rendőrségen.

A BRFK Rablási Osztályának nyomozói azonosították a feltételezett elkövetőket, és pénteken, Budapest XI. kerületi tartózkodási helyükön elfogták őket. Az egyiküknél megtalálták és lefoglalták a rablásnál használt fegyvert is, amiről kiderült, hogy egy játékpisztoly.

A 18 éves K. Balázst, a 16 éves F. R.-t és a 14 éves F. A.-t kétrendbeli rablás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és - őrizetbe vételük mellett - előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A gyanúsítottak a kihallgatásuk során beismerő vallomást tettek.

További friss információk
Tíz év után sem dőlhettek hátra a törökbálinti asszonyt kirabló bűnözők
Különös kegyetlenséggel verte halálra a barátnőjét egy férfi Óbudán
Fegyverrel fenyegette édesanyját - emberölés előkészülete miatt őrizetbe vették
Vascsővel „rendezte” a nézeteltérést
Összeverte élettársát, majd benyugtatózva lefeküdt aludni
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat