Ma: 2024.02.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Rendőrökre támadó szabolcsi férfi letartóztatását indítványozta az ügyészség
Privátkopó 2023. 11. 10. 13:01:00

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntettének elkövetése miatt indítványozta egy férfi letartóztatását, aki rendőrökre támadt. A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. november 7-én, 22 órakor a rendőrök egy nyírségi településen intézkedtek az ittas férfival szemben, aki valótlan adatokat közölt és csak ismételt felszólításra adta meg valós személyi adatait. Az egyenruhások felszólították a középkorú férfit, hogy ruházatellenőrzés céljából menjen a szolgálati gépkocsihoz, ő azonban ennek nem tett eleget, ezért az egyik rendőr megfogta a jobb karját és a rendőrautóhoz irányította.

A férfi néhány lépés után megtorpant, kirántotta karját a rendőr fogásából, majd bal kezét ökölbe szorítva ütő mozdulatot tett a járőr irányába, aki azonban ki tudott térni az ütés elől. A másik rendőr karfeszítést alkalmazva megpróbálta az elkövetőt földre vinni, aki eközben a hivatalos személy szolgálati egyenruhájába kapaszkodva elszakította a kabátzsebét, miközben azt kiabálta, hogy „Meghaltok, kutya rendőrök!”, majd ökölbe szorított kézzel a harmadik járőr felé ütött, de ezen ütés is sikertelen maradt.

Ezután a férfi megpróbált a helyszínről elmenekülni, de a rendőrök földre vitték és megbilincselték, aki még ekkor sem tanúsított együttműködő magatartást, és elszakított egy újabb egyenruhát, ez alkalommal egy szolgálati nadrágot megrongálva.

A nyomozó ügyészség elrendelte az elkövető őrizetét, majd gyanúsítottként hallgatta ki a — személy elleni erőszakos bűncselekmény miatt — büntetett előéletű férfit, aki tagadta a bűncselekmény elkövetését.

Az elkövető vagyontalan, munkahellyel, legális jövedelemmel nem rendelkezik, ezért tartani kell attól, hogy szabadlábon hagyása esetén elrejtőzne a hatóságok elől, az elkövetés körülményeiből és a többszörösen terhelt szabálysértési előéletéből pedig az következik, hogy reális a veszélye annak is, hogy újabb szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményt követne el.

A nyomozó ügyészség indítványozta a férfi letartóztatását.
További friss információk
Késsel fenyegette volt élettársa párját
11 éves fiút rabolt ki egy „navajonki”
Előre kitervelte a férje megölését a titkos szerelmi viszonyt folytató asszony
Magyarországon mindössze 1 év és 10 hónap jár egy nő eszméletlenre veréséért
Nem tudott leállni a gyöngyösi cigánybűnöző
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat