Ma: 2024.07.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Kiszolgáltatott nőkre vadászott egy, magát taxisnak álcázó férfi Budapesten
Privátkopó 2023. 09. 08. 13:52:00

Pénteken tartott előkészítő ülést annak a férfinak az ügyében a Pesti Központi Kerületi Bíróság, aki magát taxisnak kiadva kényszerített szexre nőket Budapesten. A vádirat szerint a férfi 2021 őszéig - részben engedély nélkül - foglalkozott személyszállítással a fővárosban.2021. augusztus 8-án, hajnalban beszállt a vádlott autójába egy súlyosan ittas, védekezésre képtelen nő, akit a sofőr megerőszakolt.

Egy másik alkalommal, 2021. november 24-én, este pedig egy közepesen ittas állapotban lévő nővel szemben követett el szexuális kényszerítést, amikor a nő személyszállító szolgáltatás igénybevétele céljából beszállt az autójába.

Miután a férfit őrizetbe vették és a bíróság elrendelte a tartózkodási helyére korlátozott bűnügyi felügyeletét, hamis dokumentumokkal próbált enyhítést kérni. Az előkészítő ülésen a férfi a szexuális kényszerítést nem ismerte el, csak a hamis papírokat vallotta be. A tárgyaláshoz való jogáról nem mondott le. A büntetőügy tárgyalása november 24-én fog kezdődni.

A bíróság a bizonyítási indítványok elhangzását követően tárgyalásra utalta az ügyet, ami november 24-én a vádlott és a különös bánásmódot igénylő sértettek kihallgatásával kezdődik meg.

A vádlott és védője a jelenlegi tartózkodási helyre korlátozott bűnügyi felügyeletnél enyhébb kényszerintézkedést kért, azt azonban a bíróság elutasította. A férfi lakóhelyét csak külön bírói engedéllyel hagyhatja el és mozgását továbbra is technikai nyomkövető eszközzel ellenőrzik.

A kényszerintézkedésről másodfokon a Fővárosi Törvényszék dönt.

További friss információk
Megkéselte sógorát a 19 éves férfi
Késsel fenyegette a járókelőket egy salgótarjáni idióta
Baltával támadt a rendőrökre az agresszív cigány
Értelmi sérült, siketnéma nőt erőszakolt meg egy 52 éves féreg
Hasba szúrta élettársát egy beszámíthatatlan férfi
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat