Ma: 2022.05.31. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Kirabolta, összeverte
Privatkopo.info 2022. 05. 31. 8:46:00

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai vádemelést javasolnak egy 24 éves tiszakécskei lakos ellen.A férfi 2022. február 18-án, este, egy tiszakécskei kocsmában italozott, majd belekötött több jelenlévőbe, köztük egy 68 éves helybélibe is. Később az idős ember elment a mosdóba, a fiatal pedig követte, és felszólította arra, hogy adja át a pénzét. Az áldozat vonakodott eleget tenni a követelésnek, ám az elkövető verést helyezett kilátásba; ekkor a sértett jobbnak látta, ha átadja a pénze egy részét. Az agresszív fiatalember azonban tovább fenyegetőzött, így a megfélemlített időskorú újabb néhány ezer forintot vett elő. A rabló azt is elvette, majd minden előzmény nélkül bántalmazta áldozatát, akinek a verés során többek között eltört az orrcsontja.

A brutális támadó ugyan elhagyta a helyszínt, de őt a kocsmában tartózkodók közül többen ismerték, így a rendőrök azonnal a keresésére indultak. A bűnelkövető hiába próbált elbújni, az egyenruhások három nappal később megtalálták, elfogták és őrizetbe vették.

A rablással és súlyos testi sértéssel gyanúsítható férfi ügyében a nyomozás befejeződött. A jelenleg is letartóztatásban lévő rabló ellen vádemelést javasolnak, ezért az iratokat átadták az ügyészségnek.

További friss információk
Kirabolta, összeverte
12 és 14 éves lányok raboltak Budapesten
Baseball ütővel, boxerrel és lövésekkel váltottak szót Erzsébetvárosban, mert volt egy hangyányi féltékenység
9 éves kisfiút molesztált szexuálisan egy bélféreg
Terhesen is rabolt a „c-típusú”: ütötte-rúgta a 90 éves nénit - még a tévét is vitte
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat