Ma: 2024.07.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Megöléssel fenyegetett egy nőt a 35 éves rabló
Privátkopó 2023. 05. 08. 14:21:00

A tolnai járőrök fogták el azt a jelenleg Tolnán lakó faddi férfit, akit a tulajdonos megzavart, miközben értékek után kutatott a lakásában. A tetten ért tolvaj elvette a hazaérkező nőtől a telefonját, készpénzét és megöléssel fenyegette, amennyiben elszökik, vagy segítségért kiabál.Egy tolnai férfi tett bejelentést 2023. május 6-án, délelőtt fél tíz körül a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központjába arról, hogy a szomszédjában lakó nő házába betört valaki.

A Tolna Rendőrőrs járőrei érkeztek elsőként a helyszínre. A szinte sokkos állapotban lévő asszony elmondta, a boltba ment kerékpárral vásárolni, előtte a házat, utcai kaput bezárta, a hátsó teraszajtó csak csukva volt. Amikor hazaérkezett, látta, hogy a szobában valaki mindent felforgatott, egy másik helyiségben pedig meglátott egy ismeretlen férfit, amint kutat a szekrényekben. Ezután kérdőre vonta az idegent, majd kifutott az udvarra. A férfi utánament és megfenyegette, ha segítségért kiabál, vagy szökni próbál, megöli. Közben elvette a nála lévő telefont és a szatyrát is, a benne lévő pénztárcából kivette a készpénzt. Ezután visszahúzta magával a lakásba a nőt, ahol tovább folytatta a kutatást. Ezt kihasználva a sértett az utca irányába ki tudott menekülni, így tudott segítséget kérni.

A megadott személyleírás alapján a járőrök hamarosan elfogtak egy jelenleg Tolnán lakó 35 éves faddi férfit, akinél találtak több, feltehetően a lakásból származó értéktárgyat is, valamint alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot.

Az elfogott rablót előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

További friss információk
Megkéselte sógorát a 19 éves férfi
Késsel fenyegette a járókelőket egy salgótarjáni idióta
Baltával támadt a rendőrökre az agresszív cigány
Értelmi sérült, siketnéma nőt erőszakolt meg egy 52 éves féreg
Hasba szúrta élettársát egy beszámíthatatlan férfi
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat