Ma: 2022.06.02. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Rendőrkézen a tiszavasvári rablás elkövetői - egyiküket a TEK bevonásával fogták el
Privatkopo.info 2022. 06. 01. 10:30:00

Tiszavasvári házában aludt az egyedül élő férfi, aki hívatlan vendég mozgására ébredt 2022. május 24-én, hajnalban. Sötét ruházatba öltözött ismeretlen férfi lépett a szobába, és kezében fegyverrel követelte a tulajdonostól a pénze átadását. A férfi félelmében ellentmondás nélkül a szekrényhez lépett, kivette az egymillió forint összegű készpénzt tartalmazó borítékot, és szó nélkül átadta. Az ismeretlen távozása előtt felszólította, hogy feküdjön le a földre, fegyverét a fejéhez tartotta, és közölte, hogy ne merje követni.Az 51 éves férfi csak percekkel később mert megmozdulni, kiment az udvarra, az utcára, de senkit sem látott. A házba visszatérve egy gáz-riasztó pisztolynak a tárát találta meg a padlón, azonnal értesítette a rendőrséget.

A szabolcsi rendőrök a bejelentés után haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést az ismeretlen személyazonosságú elkövető mielőbbi kézre kerítése érdekében. Az ügyben büntetőeljárást folytató Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói a bűncselekmény elkövetésével összefüggésben néhány napon belül két férfit azonosítottak, és megszervezték elfogásukat.

P.T.T. 33 éves siófoki lakost a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2022. május 27-én, Alsóörsön fogták el. Cs. T. 45 éves nyíregyházi lakost - tekintettel arra, hogy a beszerzett adatok szerint fegyverrel rendelkezhet - a Szabolcs megyei nyomozók felkérésére a Terrorelhárítási Központ munkatársai fogták el 2022. május 30-án, Budapesten.

A feltételezett elkövetőket az eljáró nyomozó hatóság nyíregyházi székhelyére előállították, ahol rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. P.T.T. előzetes letartóztatását az illetékes bíróság elrendelte, Cs. T. ügyében a napokban döntenek.    

További friss információk
Rendőrkézen a tiszavasvári rablás elkövetői - egyiküket a TEK bevonásával fogták el
Bajonettel támadt a rendőrtisztre
Kirabolta, összeverte
12 és 14 éves lányok raboltak Budapesten
Baseball ütővel, boxerrel és lövésekkel váltottak szót Erzsébetvárosban, mert volt egy hangyányi féltékenység
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat