Ma: 2022.05.08. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Bűnügyi őrizetben az időseket kifosztó banda utolsó tagja
Privatkopo.info 2021. 10. 09. 8:13:00

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat egy 12 fős társasággal szemben, akik 2019. április 1. és 2020. június 15. közötti időszakban Veszprém, Fejér, Komárom-Esztergom és Somogy megye településeit érintő, elsősorban időskorú személyek sérelemére elkövetett kifosztás, csalás és lopás bűncselekmény-sorozatot követtek el szervezetten.Az elkövetői kör utolsó - szökésben lévő - tagját 2021. október 8-án, délelőtt vették őrizetbe a nyomozók. A bűnözői csoport irányítói, szervező tagjai 2020. június 15. óta már letartóztatásban vannak.

A Nemzeti Nyomozó Iroda Célkörözési Alosztálya segítségével - a balatonfüredi nyomozók információi alapján - Nagy-Britanniában a rendőrök elfogták a 41 éves nőt, akit tegnap átadtak a magyar hatóságoknak.

Az érdi elkövetőt gyanúsítottként kihallgatták, és kezdeményezték letartóztatásának indítványozását az illetékes ügyészségen.

További friss információk
Megkéselte, majd elásta az udvaron édesanyját egy csorvási férfi
J. Zoltán csak szórakozásból „árnyékolgatott”, mégis eltört az apja arc- és orrcsontja - valahogy néha megesik vele hasonló
Nem engedték be a vendéglátóhelyre - visszatért és megtorolta
Kétszer is életveszélyesen bántalmazott egy 54 éves férfit
Szíven szúrta feleségét: letartóztatásban a zirci férfi
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat