Ma: 2024.07.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
5 évig bujkált az elítélt kábítószer-kereskedő
Privátkopó 2024. 06. 10. 7:12:00

Több mint hatévnyi szabadságvesztés elől rejtőzött az a férfi, akit most fogtak el a budapesti rendőrök.A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály nyomozói nem adták fel annak a férfinak a keresését, aki ellen a Fővárosi Törvényszék még 2019 februárjában adott ki két elfogatóparancsot kábítószer-kereskedelem és sikkasztás bűncselekmény elkövetése miatt.

Az 57 éves P. Istvánra két ügyéből adódóan összesen 7 év és 4 hónap szabadságvesztés várt kábítószer-kereskedelem és sikkasztás bűncselekmény miatt, a férfi azonban a büntetés letöltését nem kezdte meg, inkább megpróbált elrejtőzni a hatóság elől.

A férfi több éves bujkálásának a Célkörözési Osztály a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival együttműködve vetett véget; 2024. május 31-én, egy szigethalmi lakásban fogták el.

P. Istvánt a rendőrök a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságra előállították, majd az ellene jogerősen kiszabott 6 év és 6 hónapos fegyházbüntetése és a 10 hónapos börtönbüntetése megkezdése céljából átszállították az illetékes büntetés-végrehajtási intézetbe.

További friss információk
Csalás és pénzmosás: strómanok rendőrkézen
Szemetesben landolt a mosott pénz
Így néz ki Magyarországon egy - papíron - 20 millió forintért felújított sportpálya
6,5 millió forintot húzott le a szerelemre vágyó nőtől a hamis profillal vadászó szélhámos
Munkáltatójától sikkasztott a hitelközvetítő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat