Ma: 2022.06.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Alvó utasokat fosztott ki Budapesten egy román tróger
Privatkopo.info 2022. 06. 10. 7:25:00

Kifosztás bűntett miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága, mert az elmúlt hetekben a 4-6-os villamoson három esetben alvó emberek értékeit tulajdonította el valaki.Az elkövető a hajnali órákban tevékenykedett; 2022. április 10-én egy elszundító férfi tárcáját vette el, május 22-én és 25-én, ugyanilyen módszerrel, egy-egy mobiltelefont tulajdonított el.

A rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, és elfogatóparancsot adtak ki ellene. A 33 éves, román állpolgárságú K. Ottót június 3-án ismerték fel és fogták el a II. kerületi nyomozók.

A férfit háromrendbeli kifosztás bűntett, valamint okirattal visszaélés és készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a bíróság 2022. június 5-én elrendelt.

További friss információk
Pikáns: pénzügyőr hadnagy akart megvesztegetni rendőr alezredest
Volt főrendőrrel, egykori rendőrtisztekkel és jelenlegi fideszes politikusokkal „telepakolt” cég keveredett többmilliárdos adócsalási ügybe
A BRFK nyomozói felszámolták a pénzmosó cégeket - közel 17 milliárd forint érkezett a bankszámlákra
Mese az örökségről: egyházi személyeket károsított meg a csaló
Vesztegetés elfogadása: két főorvos, egy főnővér, 170 ezer forint
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat