Ma: 2021.10.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info







 
Hírmix
Emberölés kísérlete miatt vettek őrizetbe egy 57 éves férfit - egy orvosnő az áldozat
Privatkopo.hu 2021. 09. 18. 8:04:00

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást M. Sándor 57 éves budapesti lakos ellen.



A férfi 2021. szeptember 17-én, 10 óra 40 perc, Balassagyarmat belvárosában, az utcán várta a sértettet, hogy a köztük lévő korábbi vitás kérdést megbeszélje vele.  Ezt követően M. Sándor a nőt a nála lévő késsel többször megszúrta, aki ennek következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett. 

A rendőrök a helyszínen elfogták a budapesti lakost, akit kihallgattak, őrizetbe vettek és kezdeményezik az illetékes ügyészségen letartóztatásának indítványozását.

Úgy tudni, a késelő és a nő ismerte egymást, és egy elfajult bírósági ügy miatt történhetett a támadás. A hírek szerint egy orvosnő az áldozat.

További friss információk
Akkora a rend, hogy még a rendőrt is leütik a kapitányságon
Bűnügyi őrizetben az időseket kifosztó banda utolsó tagja
A TEK kommandósai elfogták „Tureket”, az alvilág egykori rettegett alakját
Vasrúddal támadt a rendőrökre
Nem fértek el a táncparketten, tömegverekedés lett belőle
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek




 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat