Ma: 2024.07.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Csak „szépen kérte” a pénzt
Privátkopó 2024. 06. 10. 11:44:00

A gyanúsított állítja, hogy ő nem követett el bűncselekményt, hiszen önként adott neki pénzt a diák a törökszentmiklósi buszpályaudvaron. A nyomozókat nem hatotta meg a sztori, őrizetbe vették a rablót.A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság rablás bűntett miatt folytat nyomozást egy fiatal helyi férfi ellen.

A megalapozott gyanú szerint a kerékpárral érkező 18 éves fiatal a városi buszpályaudvar területén várakozó diáktól pénzt követelt. A fiú nem akart adni, de a tettes megragadta az övtáskáját, ráncigálta és veréssel fenyegetőzött, ezért 4000 forintot és 70 lejt adott át a sértett.

A bejelentést követően a rendőrök a térfigyelő kameráknak és szemtanúk által adott pontos személyleírásnak köszönhetően elfogták a gyanúsítottat és előállították a rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták.

A tettes azt állította, hogy a diák önként adott pénzt neki, amit ő nagyon szépen megköszönt, azonban a tanúk egész másról számoltak be a nyomozóknak.

A nyomozó hatóság őrizetbe vette a gyanúsítottat és kezdeményezik a letartóztatását.

További friss információk
Dániában futtatták a lányokat a békési cigányok
Konyhakéssel akarta megölni élettársát egy férfi
Cigarettát kért a cigány, persze megint rablás lett a vége
Járókelőket bántalmazott a részeg férfi - csak felfüggesztett szabadságvesztést indítványozott az ügyészség
Börtönbe kell vonulnia a pedofil háziorvosnak
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat