Ma: 2024.06.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Romantikus pillanatok előzték meg a miskolci gyilkosságot: gesztikulálva megbeszélték, hogy közösülni fognak
Privátkopó 2024. 05. 08. 6:09:00

Letartóztatta a Miskolci Járásbíróság azt a 26 éves cseh férfit, aki közösült egy 48 éves magyar nővel a miskolci Tiszai pályaudvarnál lévő bokros területen, utána pedig elvágta a nő nyakát. Az elkövető gyanúsítotti kihallgatásán azt állította, hogy az aktus után dührohamot kapott, elsötétült előtte minden.A nő és a bűncselekménnyel gyanúsított cseh férfi pénteken, este együtt jelentek meg a miskolci Tiszai pályaudvaron, majd kézen fogva sétáltak a peronon. Később együtt mentek be az állomáson lévő  mosdóba is, majd innen elmentek egy üzemi területen lévő bokros részre. Itt a magyar nő levetkőzött, majd állva közösült a cseh férfival, aki ezt követően végzett vele.

A Borsod Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője az üggyel kapcsolatban azt mondta, hogy a cseh férfi beismerte a bűnösségét a kihallgatása során, és „filmszakadásra” hivatkozott.

„Azt mondta a gyanúsítotti kihallgatása során, hogy a pályaudvar környékén tartózkodott, sört ivott és megismerkedett a nővel. Mivel nyelvi nehézségeik voltak, ezért gesztikulálva megbeszélték egymással, hogy szexelni fognak. Állítása szerint az aktus után dührohamot kapott, és elkezdte fojtogatni a nőt. Ezután elsötétült előtte minden, majd arra eszmélt, hogy a földön fekszik és mindkét keze véres. Ekkor tudatosult benne, hogy megölte a nőt, aki mellette fekszik a földön” - magyarázta a helyettes szóvivő, hozzátéve, hogy az emberölést követően a gyanúsított felszállt a vonatra, és Füzesabonyban fogták el.

Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett az ügyészség indítványával, és szökés, elrejtőzés, bizonyítás megnehezítésének, valamint bűnismétlésnek a veszélye miatt elrendelte a cseh férfi letartóztatását.

További friss információk
Letartóztatták az erőszakos román szőnyegárust
Kábítószer-üzletből emberölési kísérlet
Ruhákat vásárolt az idős asszonytól rabolt pénzből a cigánynő
Nőket molesztált, három napon belül elítélték
Barátnőjét és nagyanyját sem kímélte az erőszakos férfi
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat