Ma: 2023.11.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Feldobta a vállára a volt élettársát és hazaindult
Privatkopo.hu 2021. 09. 21. 9:36:00

A Szerencsi Járási Ügyészség személyi szabadság megsértésének bűntette és kapcsolati erőszak bűntette vádat emelt azzal a 20 éves férfival szemben, aki rendszeresen megverte az élettársát.A vádirat szerint a vádlott 2020. január hónaptól kezdődően élettársi kapcsolatban élt a fiatalkorú nővel - a sértettel - Mezőzomboron.

Decembertől kezdődően azonban megromlott a viszonyuk, és a férfi heti rendszerességgel megverte élettársát, jellemzően tenyérrel megpofozta, ököllel kezein és lábain ütlegelte, valamint megrugdosta.

A nő 8 napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett. A sértett végül is megelégelte az állandósult verést, ezért 2021. március hónap elején elhagyta a vádlottat, nagymamájához költözött Mádra.

A férfi ebbe nem nyugodott bele, utánament és először kérlelte, hogy menjen vissza hozzá. A nő ezt elutasította, ekkor a vádlott megfogta a nőt, feldobta a vállára és hazaindult vele. Menet közben az utcán letette, ekkor a sértett ismételten közölte vele, hogy nem akar vele menni. A vádlott ekkor rángatni kezdte és megfenyegette, hogy megveri. Időközben a kiértesített rendőrjárőrök utolérték őket, és megakadályozták a sértett további bántalmazását.

Az ügyészség a büntetett előéletű visszaesőnek minősülő vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott azzal, hogy a bíróság állapítsa meg, hogy nem bocsátható feltételes szabadságra, továbbá korábbi felfüggesztett fogházbüntetése végrehajtására is indítványt tett.

További friss információk
Ezek a mai fiatalok: megkéselték a kutyát és a gazdáját is
Megharapta az üzlet alkalmazottját egy hajmosásra készülő cigánynő
Sorozatban zsarolta alkalmi szexpartnerét a 17 éves cigánylány
Gyermekpornográfia miatt ítéltek nyolc és fél évre egy (volt) katonát
Elektromos kerékpárral vesztegettek meg egy budapesti doktornőt
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat