Ma: 2023.02.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Feldobta a vállára a volt élettársát és hazaindult
Privatkopo.hu 2021. 09. 21. 9:36:00

A Szerencsi Járási Ügyészség személyi szabadság megsértésének bűntette és kapcsolati erőszak bűntette vádat emelt azzal a 20 éves férfival szemben, aki rendszeresen megverte az élettársát.A vádirat szerint a vádlott 2020. január hónaptól kezdődően élettársi kapcsolatban élt a fiatalkorú nővel - a sértettel - Mezőzomboron.

Decembertől kezdődően azonban megromlott a viszonyuk, és a férfi heti rendszerességgel megverte élettársát, jellemzően tenyérrel megpofozta, ököllel kezein és lábain ütlegelte, valamint megrugdosta.

A nő 8 napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett. A sértett végül is megelégelte az állandósult verést, ezért 2021. március hónap elején elhagyta a vádlottat, nagymamájához költözött Mádra.

A férfi ebbe nem nyugodott bele, utánament és először kérlelte, hogy menjen vissza hozzá. A nő ezt elutasította, ekkor a vádlott megfogta a nőt, feldobta a vállára és hazaindult vele. Menet közben az utcán letette, ekkor a sértett ismételten közölte vele, hogy nem akar vele menni. A vádlott ekkor rángatni kezdte és megfenyegette, hogy megveri. Időközben a kiértesített rendőrjárőrök utolérték őket, és megakadályozták a sértett további bántalmazását.

Az ügyészség a büntetett előéletű visszaesőnek minősülő vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott azzal, hogy a bíróság állapítsa meg, hogy nem bocsátható feltételes szabadságra, továbbá korábbi felfüggesztett fogházbüntetése végrehajtására is indítványt tett.

További friss információk
Baltával többször fejbe vágta lakótársát egy idős férfi - emberölés kísérlete miatt őrizetbe vették
Bűnügyi őrizetben a berentei és a rudabányai rablások elkövetői
Álmukban ölte meg 14 és 16 éves lányait egy aszódi akasztófaérett
9 évvel ezelőtt halálra vertek egy fiatal lányt - most kerültek rendőrkézre
Mankóval közlekedő 71 éves asszonyt rabolt ki egy debreceni „navajonki”
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat