Ma: 2021.10.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Feldobta a vállára a volt élettársát és hazaindult
Privatkopo.hu 2021. 09. 21. 9:36:00

A Szerencsi Járási Ügyészség személyi szabadság megsértésének bűntette és kapcsolati erőszak bűntette vádat emelt azzal a 20 éves férfival szemben, aki rendszeresen megverte az élettársát.A vádirat szerint a vádlott 2020. január hónaptól kezdődően élettársi kapcsolatban élt a fiatalkorú nővel - a sértettel - Mezőzomboron.

Decembertől kezdődően azonban megromlott a viszonyuk, és a férfi heti rendszerességgel megverte élettársát, jellemzően tenyérrel megpofozta, ököllel kezein és lábain ütlegelte, valamint megrugdosta.

A nő 8 napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett. A sértett végül is megelégelte az állandósult verést, ezért 2021. március hónap elején elhagyta a vádlottat, nagymamájához költözött Mádra.

A férfi ebbe nem nyugodott bele, utánament és először kérlelte, hogy menjen vissza hozzá. A nő ezt elutasította, ekkor a vádlott megfogta a nőt, feldobta a vállára és hazaindult vele. Menet közben az utcán letette, ekkor a sértett ismételten közölte vele, hogy nem akar vele menni. A vádlott ekkor rángatni kezdte és megfenyegette, hogy megveri. Időközben a kiértesített rendőrjárőrök utolérték őket, és megakadályozták a sértett további bántalmazását.

Az ügyészség a büntetett előéletű visszaesőnek minősülő vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott azzal, hogy a bíróság állapítsa meg, hogy nem bocsátható feltételes szabadságra, továbbá korábbi felfüggesztett fogházbüntetése végrehajtására is indítványt tett.

További friss információk
Bűnügyi őrizetben az időseket kifosztó banda utolsó tagja
A TEK kommandósai elfogták „Tureket”, az alvilág egykori rettegett alakját
Vasrúddal támadt a rendőrökre
Nem fértek el a táncparketten, tömegverekedés lett belőle
Síremlékre támaszkodva végzett önkielégítést egy ráckevei gyagyás
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat