Ma: 2024.07.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Barátnőjét és nagyanyját sem kímélte az erőszakos férfi
Privátkopó 2024. 06. 04. 7:11:00

A Fonyódi Járási Ügyészség garázdaság és kapcsolati erőszak miatt emelt vádat azzal a harmincas éveiben járó férfival szemben, aki többször megverte barátnőjét és a vele egy háztartásban élő nagyszülőjét.A vádirat szerint a férfi 2022 augusztusában az interneten ismerkedett meg budapesti barátnőjével, akivel személyesen a fővárosban találkozott először, majd két nap múlva már együtt utaztak a férfi somogyi lakhelyére. A vádlott azonban a vele tartó nőt a kistelepülésen lévő lakóhelyén többször bántalmazta, először a játszótérnél, ahol egy padon ülve a nőt ököllel mellkason ütötte, majd a bolt felé menet a sértett kutyája miatti vita során a sértettet az arcán is megütötte és a nyakát szorította.

A korábbi élettársa vélt megcsalása miatt indulatos férfi a nagyanyját sem kímélte, amikor 2022 novemberében közös otthonukban napokon keresztül az őt nyugtatni próbáló sértettet hajánál fogva rángatta és húzta a földön, arcon ütötte, valamint hasba rúgta.

Az ügyészség a Fonyódi Járásbíróságra benyújtott vádiratában a vádlottal szemben börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta. 

További friss információk
Dániában futtatták a lányokat a békési cigányok
Konyhakéssel akarta megölni élettársát egy férfi
Cigarettát kért a cigány, persze megint rablás lett a vége
Járókelőket bántalmazott a részeg férfi - csak felfüggesztett szabadságvesztést indítványozott az ügyészség
Börtönbe kell vonulnia a pedofil háziorvosnak
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat