Ma: 2023.12.06. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Rendszeresen bántalmazta a rábízott gyerekeket egy Tolna megyei otthon gyermekfelügyelője
Privátkopó 2022. 11. 23. 12:08:00

2018 és 2019 között rendszeresen megalázta, erőszakos volt velük és bántalmazta a gyermekfelügyelő egy Tolna megyei gyermekotthon több gondozottját. Ezek a kiskorúak jellemzően drogproblémákkal, esetenként súlyos magatartászavarral küzdő, 12-18 éves fiúk voltak.Az erőszakos nevelő „több esetben úgynevezett beavatási szertartást végzett velük, amelynek során ökölbe szorított kezével a sértetteket mellkason ütötte, majd nagyobb erővel a vádlijukba is belerúgott” - közölte a Szekszárdi Járásbíróság. Máskor is előfordult, hogy „a fiatalokat ököllel állon ütötte, feszített tenyerének élével a sértettek nyakára ütött”.

Mindezért a bíróság másfél év - három és fél év próbaidőre felfüggesztett - börtönbüntetést szabott ki rá. Enyhítő körülményként értékelték a vádlott büntetlen előéletét, azt, hogy a cselekmények elkövetése óta több mint két év telt el, és azt is, hogy a vádlott beismerte a bűncselekmény elkövetését és az előkészítő ülésen „megbánó magatartást tanúsított”.

További friss információk
86 éves bácsitól rabolt a többszörös visszaeső cigánybűnöző
Hátba szúrta a testvérét és fiatalkorú lánnyal erőszakoskodott
Figyelmeztető lövést adtak le a rendőrök Budaörsön egy karddal hadonászó férfi miatt
23 milliárd forintos kokainfogás Budapesten
Az egyik bozótvágóval, a másik késsel akarta rendezni az élettársaik közötti nézeteltérést
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat