Ma: 2024.06.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Haragosa telefonszámával hirdetett szexuális szolgáltatást
Privátkopó 2024. 05. 14. 10:12:00

A Mosonmagyaróvári Járási Ügyészség vádat emelt egy férfival szemben, aki úgy adott fel szexuális szolgáltatásra vonatkozó internetes hirdetést, hogy haragosa telefonszámát adta meg.A Mosonmagyaróvári Járási Ügyészség vádirata szerint a 35 éves vádlott különböző internetes fórumokon került ellenséges viszonyba a 44 éves sértettel. A férfi azért, hogy bosszút álljon haragosán, 2023 májusában egy internetes hirdetési oldalon regisztrált egy általa létrehozott email címmel. Itt olyan hirdetést tett fel, amely szerint haragosa felesége szexuális szolgáltatást nyújt. A hirdetéshez a sértett telefonszámát adta meg. A hirdetés eredményeképp a sértettet számos alkalommal hívták fel ismeretlen személyek, azzal, hogy a szexuális szolgáltatás miatt jelentkeznek, ezzel háborgatva, zavarva a sértettet.

Az elkövetőt az ügyészség zaklatás vétségével vádolta meg. Vele szemben egy év szabadságvesztés is kiszabható.

Az ügyben a nyomozást a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság munkatársai végezték, az érdemi döntést pedig várhatóan a Mosonmagyaróvári Járásbíróság fogja meghozni.

További friss információk
„Elhúzódó vitás helyzet”: megöltek egy férfit Miskolcon
Elsodorta, majd viperával ütlegelte felesége szeretőjét
Nem kapott cigarettát, felgyújtotta az ismerősét
Letartóztatták az erőszakos román szőnyegárust
Kábítószer-üzletből emberölési kísérlet
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat