Ma: 2021.10.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Huszonegy elfogatóparancs volt érvényben a Londonban, többéves bujkálás után elfogott magyar állampolgárságú bűnöző ellen
Privatkopo.hu 2021. 09. 23. 8:29:00

Többéves bujkálást követően 2021. szeptember 20-án fogták el P. Lászlót, aki a Célkörözési Szakegységek Európai Hálózata (ENFAST) keretében végrehajtott nemzetközi rendőri együttműködés nyomán Nagy-Britanniában, Londonban került rendőrkézre.A szökevény huszonegy elfogatóparanccsal - amelyben a lopás mellett testi sértés is szerepelt -, több mint 14 év letöltendő szabadságvesztés büntetés végrehajtása elől próbált elrejtőzni. Az általa elkövetett bűncselekmények száma és a rá kiszabott jelentős mértékű szabadságvesztés indokolta, hogy a rendőrség által kezelt „illusztris”TOP 50-es listára is felkerüljön a neve.   

A többszörösen körözött férfi ügyét a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányság információi alapján a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Életvédelmi és Célkörözési Főosztálya vette kézbe. Ennek eredményeként a brit társszervvel együttműködve sikerült a külföldi tartózkodási helyét megállapítani, majd elfogni.  

P. László büntetéseinek hossza akár növekedhet is, mivel több büntetőeljárás még jelenleg sem zárult le vele szemben.

A férfi kiadatásáról a későbbiekben döntenek a hatóságok.

További friss információk
Felhívta a Terrorelhárítási Központot és közölte, drogdílereket fog kivégezni
Rendőrkézen a nagybaracskai drogdíler
Feladta magát a rendőrségen az újszülött kislányát buszmegállóban hagyó nőszemély
Hónapokon keresztül terrorizálta szerelmét, időnként meg is erőszakolta
Jogerős ítélet a féltékenységből verekedő férj ügyében
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat