Ma: 2021.11.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Botrányos! Pedofil háziorvos zaklatta a betegeit, egyikük öngyilkos lett - a férfi még mindig vígan praktizál
Privatkopo.info 2021. 11. 24. 9:29:00

Egy orvos úgy praktizálhat hosszú évek óta, hogy nyomozás indult ellene egy 14 év alatti lány megerőszakolásáért. A férfival szemben szexuális erőszak és személyi szabadság megsértése miatt indult eljárás, ám végül azt megszüntették. A sértett ugyanis öngyilkos lett.Az orvos 2016-ban egy autóbuszon ismerkedett meg egy kiskorú, mentálisan beteg lánnyal, akit elcsalt magához, majd a beleegyezése és akarata ellenére háromszor is megerőszakolta. A lány feljelentést tett, és az általa elmondottak alapján a nyomozás indult, amit később azért szüntették meg, mert a lány 2018-ban véget vetett az életének, az ő beszámolóján kívül pedig nem volt más bizonyítéka a nyomozó hatóságnak.

Azóta két hasonló ügyben is eljárás indult a doktorral szemben - írja a Blikk.

„Furcsa volt, hogy folyamatosan húzkodta a zokniját a doktor, de csak később tudtuk meg, hogy azért, mert nyomkövető van a lábán - mondta az egyik egészségügyi dolgozó, megjegyezve, folyamatosan téma volt, hogy az orvost nem szabad egyedül hagyni női páciensekkel, mert tapogatja őket, ahol csak lehet.

A férfi, amint azt a Fővárosi Főügyészség két héttel ezelőtti közleménye is tartalmazza, idén július 21-én, egy budapesti rendelőintézetben a vizsgálóágyon fekvő, kiszolgáltatott helyzetben lévő női beteget fogdosott. Az asszony panasszal élt az orvossal szemben, a történtekről a Nemzeti Védelmi Szolgálat is értesült, amely nemcsak az általa védett állomány, köztük az egészségügyi dolgozók korrupciós ügyeivel foglalkozik, de minden, a munkahelyükön, a munkakörük gyakorlásával összefüggésben elkövetett bűncselekmény esetén fellép. Az NVSZ ebben az ügyben is feljelentést tett a Budapesti rendőr-főkapitányságon, ahol elindult a nyomozás szexuális kényszerítés miatt.

A molesztáló orvos lábán egyébként azért volt nyomkövető, mert egy vele szemben szintén szexuális kényszerítés miatt folyó korábbi eljárásban bűnügyi felügyelet alatt állt. Dolgozni pedig úgy tudott, hogy nem kizárólag az otthonára szólt a személyi szabadság korlátozása, hanem az egész országban szabadon mozoghatott (ez már önmagában burleszkfilmbe illő - Privatkopo.info). Ez az ügy már a bíróság előtt van, mert az ügyészség márciusában benyújtotta a vádiratot.

A Blikk megkereste a Magyar Orvosi Kamarát, ahol arról érdeklődtünk, miképp dolgozhatott az orvos nyomkövetővel a lábán, tudott-e a munkáltató az ellene folyó eljárásokról, illetve indult-e vele szemben etikai vizsgálat. A lap a kamarától mindhárom kérdésre ugyanazt a kurta választ kapta: „Nincs erről információnk”.

További friss információk
Tíz hónapos gyermeke szeme láttára ölte meg annak édesanyját, aztán - mint aki jól végezte dolgát - sorsára hagyta a kicsit
Botrányos! Pedofil háziorvos zaklatta a betegeit, egyikük öngyilkos lett - a férfi még mindig vígan praktizál
Védettségi igazolványokkal „üzleteltek”, bűnügyi őrizetbe kerültek
Négy rablás, három gyanúsított
Köztartozásra hivatkozva végrehajtással fenyegettek a zsarolók
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat