Ma: 2024.07.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Járókelőket bántalmazott a részeg férfi - csak felfüggesztett szabadságvesztést indítványozott az ügyészség
Privátkopó 2024. 07. 02. 5:22:00

A Tatabányai Járási Ügyészség garázdaság bűncselekménye miatt vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki ittasan két férfit és egy nőt támadott meg egy tatabányai bevásárló központ előtt.A vádirat szerint a részeg férfi 2023. május 28-án, egy tatabányai bevásárló központ bejáratánál álló férfit és két nőt sértegetett, a férfit rángatta, megrúgta, aki ettől a földre esett, majd mikor felállt, hasba rúgta. Ezután az elkövető egy másik vétlen férfit is többször megütött. Ekkor egy nő felszólította a cselekménye abbahagyására, mire a férfi a nőt becsmérelte, ököllel fejen ütötte. A nő a padról a földre esett, és közben a szemüvege leesett, a fején vérző sérülés keletkezett.

Ekkor az előbb megütött férfi a nő segítségére sietve az elkövető és a nő közé állt, ezért a vádlott arcon ütötte, és belerúgott. A dulakodás során az elkövető a férfit hátulról átkarolta, és az arcán megütötte.

A vádlott ezután bement a bevásárló központba, ahol a korábban a támadása elől menekülő férfit észrevette, ekkor ismét neki támadt, megrúgta, amelytől mindketten a földre estek, majd miután a vétlen férfi a földről felkelt, a támadó hátba rúgta. 

Az ügyészség a vádiratban a férfival szemben végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztésre, a próbaidő tartamára pártfogó felügyelet elrendelésére, valamint magatartási szabályként indulatkezelési tréningen részvételre kötelezésre tett indítványt.

További friss információk
Dániában futtatták a lányokat a békési cigányok
Konyhakéssel akarta megölni élettársát egy férfi
Cigarettát kért a cigány, persze megint rablás lett a vége
Járókelőket bántalmazott a részeg férfi - csak felfüggesztett szabadságvesztést indítványozott az ügyészség
Börtönbe kell vonulnia a pedofil háziorvosnak
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat