Ma: 2024.04.04. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Fegyveres vendéglátás
Privátkopó 2024. 03. 12. 10:40:00

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen fegyveresen elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette miatt. Az elkövető közös italozás után gázriasztó fegyverrel fenyegetve azt követelte ismerősétől, hogy menjen be a lakásába, és köszönje meg a vendéglátást az élettársának.A vádirat szerint a vádlott 2023. szeptember közepén, miskolci lakása előtt találkozott férfi ismerősével, aki egy kiskorú lánnyal beszélgetett. A vádlott bekapcsolódott a társalgásba, majd egészen az éjszakai órákig együtt italozott a férfival, majd azzal kezdett dicsekedni, hogy fegyvere van.

A vádlott a lakásból kihozott egy 9 milliméteres kaliberű lőfegyver látszatát keltő gázpisztolyt. Jobb kezében tartotta, csőre húzta és hadonászott vele. A férfiben ez félelmet keltett, ezért azt mondta, hogy hazamenne. Az elkövető indulatosan rászólva azt követelte, hogy menjen be, és köszönje meg a vendéglátást az élettársának. Ezzel egyidejűleg bal kézzel megfogta a sértett vállát és a pisztolyt a kezében tartva behúzta a lakásba, ahol maga előtt tolta a konyháig. Itt átkarolta a sértettet, erőteljesen magához húzta, a pisztolyt a hasához szorítva, ismét köszönetnyilvánításra szólította fel, mire a sértett az élettársnak udvariasan megköszönte a vendéglátást.

A vádlott elengedte a távozni akaró férfit, majd a pisztollyal útját állta, és arra kérte, hogy igyon meg vele egy felest. A sértett azonban többször felszólította, hogy tegye el a fegyvert, és engedje ki a lakásból, aminek végül eleget tett.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott a gázriasztó fegyver elkobzásával.

További friss információk
3,5 millió forintért megvásárolta szerelmét, aztán halálra verte annak volt élettársát
Kiskorú fiúkkal ismerkedett és végzett szexuális cselekményeket egy „férfi”
Családi vállalkozásban kereskedtek a kábítószerekkel
Már megint a legendás cigány gyerekszeretet: kegyetlen szülőket ítéltek el
Pillangókést dobott a barátnője felé
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat