Ma: 2024.03.02. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Letartóztatásban egy volt rendőr kábítószer-kereskedés miatt
Privátkopó 2022. 11. 22. 6:13:00

2022. november 17-én, egy szabolcsi településen - a Nemzeti Védelmi Szolgálat jelzésére - a Készenléti Rendőrség intézkedett egy szolgálaton kívüli rendőrrel, aki az általa vezetett gépkocsiban két zacskó kábítószert, valamint mérleget és marihuánamorzsolót szállított. Az illetékes bíróság elrendelte a gyanúsított letartóztatását.Az intézkedő rendőrök visszatartották a 20 éves férfit addig, amíg a helyszínre nem érkezett a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészég ügyésze, aki a megyei rendőr-főkapitányság szemlebizottságának közreműködésével az elkövetőt megmotozta, a gépkocsit, majd a lakóhelyét átkutatta.

A nyomozó ügyészség kereskedéssel elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettének elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatta ki az elkövetőt, aki a vele közölt megalapozott gyanú szerint kereskedelmi céllal, több alkalommal (legutóbb 2022. november 11-én) 30 gramm mennyiségű kannabisz növényi törmeléket vásárolt.

A nyomozó ügyészség elrendelte a rendőr őrizetét, aki a gyanúsítotti kihallgatásán tagadta a bűncselekmény elkövetését.

A gyanúsított terhére róható bűncselekmény büntetési tétele 2 évtől 8 évig terjedő szabadságvesztés.

A Debreceni Járásbíróság nyomozási bírája az ügyészség indítványára a büntetlen előéletű gyanúsított letartóztatását 2022. november 20-án - arra figyelemmel, hogy fennáll a szökés, elrejtőzés valamint a bűnismétlés veszélye - egy hónap időtartamra elrendelte. A döntés ellen a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be.

A gyanúsított szolgálati jogviszonya az eljárás alatt megszűnt.

További friss információk
Cigánybanda kényszerített prostitúcióra nőket
Szabadnapos rendőr fékezte meg a pisztollyal lövöldöző támadót
Itt az újabb pedofilügy: letartóztattak egy 62 éves gyermekotthoni nevelőt
Súlyosították az „anya” büntetését, aki eladta a saját lányát
Kamasz fiúkat hálózott be a 63 éves homoszexuális
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat