Ma: 2024.06.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Erőszakos sáskák miatt dördültek lövések Nógrádban - ők sem kopogtattak illedelmesen
Privátkopó 2023. 09. 23. 11:48:00

Figyelmeztető lövéseket kellett leadnia egy nógrádi rendőrnek, miután migránsok egy csoportja rájuk támadt Ipolyszögön, a szlovák-magyar határon - derül ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleményéből. Több határ menti szlovák településen arról panaszkodnak, hogy egyre több a Magyarország irányából érkező betolakodó a környéken.A rendőrök hétfőn állítottak meg egy kisteherautót Ipolyszögön. A jármű rakterében több illegális migráns is volt.

A 45 éves kistarcsai sofőrt elfogták, de a migránsok megpróbáltak elmenekülni a helyszínről, és „támadóan léptek fel” a rendőrökkel szemben, ezért egyik járőr több figyelmeztető lövést is leadott.

Az elfogott személyeket Tompára szállították, a kistarcsai férfit őrizetbe vették, ellene embercsempészés miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség tájékoztatásából nem derül ki, hogy pontosan hány emberrel szemben intézkedtek.

Több határ menti szlovák település polgármestere és a helyi lakosok arról beszéltek, hogy egyre több a Magyarország irányából érkező migráns a környéken.
További friss információk
Ellátatlanul hagyta három gyermekét és a magatehetetlen édesanyját - a főügyészség emberöléssel vádolja
A Pikk-Pakk sztori: egymás után „dobálták el” a kerékpáros futárszolgálatot működtető, adótartozással terhelt cégeket
Szépségversenyeinek részvevőivel tartatta ki magát - fegyházbüntetést kért a főügyészség Répás Lajosra
Így szabadultak meg nyűggé vált cégeiktől a Dunaparti Sportegyesület képviselői
Gyerekektől zsarolt ki pornográf felvételeket egy 50 éves tróger
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat