Ma: 2024.05.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Beleszeretett egy bűnözőbe, ezért gyógyszerekkel próbálta megmérgezni a férjét egy asszony - úgynevezett „látó” segített neki
Privátkopó 2023. 11. 13. 9:49:00

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség előre kitervelten elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat egy nővel és a „látóként” működő tanácsadójával szemben, akik a férfit a saját gyógyszereivel próbálták megmérgezni. A cselekmény életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntethető.A főügyészség tájékoztatása szerint a jelenleg 42 éves nő férje 2017-ben olyan súlyos motorbalesetet szenvedett, hogy egyik lábát térd alatt amputálták, és a fájdalomcsillapítók mellett is szedett gyógyszereket. A felesége kezdetben ápolta a férjét, majd interneten megismerkedett egy 10 éves szabadságvesztés büntetését töltő férfival, akivel érzelmi viszonyba keveredett.

Ezt követően kereste fel a feleség a magát „látónak” tartva jóskártyavetéssel, energiaküldéssel, „angyal terápia” révén csakra és auratisztítással foglalkozó jósnőt, akitől a megismert férfival kapcsolatban szerelmi kötést, férjével kapcsolatban azt kérte, hogy segítsen neki ezoterikus módszerekkel, hogy férje elhagyja őt. A szolgáltatásokért a feleség 64 alkalommal fizetett 1500 forint és 300 000 forint közötti összegeket a jósnőnek.

2021-2022. években a feleség sürgetni kezdte a jósnőt és számon kérte, hogy meddig kell még férjét elviselnie. Közeledett ugyanis új párja szabadulásának időpontja. 2022 tavaszán a feleség elhatározta, hogy a férje gyógyszereinek, valamint gyógyhatású készítményeinek megvonásával, kicserélésével, adagolásuk megváltoztatásával megöli a férjét, amelyhez a jósnőtől kért rendszeresen tanácsokat.

Mivel a feleség cselekménye előidézte a férje állapotának rosszabbodását, azonban halálát nem, szerelme szabadulása előtti napon a feleség a férjének az elfogyasztott alkoholra nyugtatókat adott, amitől a férfi kábult lett, összefüggéstelenül beszélt. Három nap múlva a férfi olyannyira zavart volt, hogy öngyilkossági szándékáról kezdett beszélni, amit a felesége helyeselt és még több gyógyszert, köztük újabb nyugtatókat adott be neki. A férfit végül delíriózus állapotban egy másik hozzátartozója szállíttatta kórházba.

Amikor néhány hét múlva a nő megtudta, hogy férje hazajöhet a kórházból, a jósnővel megbeszélték, hogy hiba volt a férfi kórházi ellátása, folytatni kell a gyógyszerek adagolásának megváltoztatását. Erre a nyomozó hatóság fellépése miatt már nem került sor.

A férj gyógyszereinek keverése tartósan és hosszútávon egészségkárosodási kockázatot jelentett és nem kizárt, hogy a sértett súlyos egészségromlását vagy halálát eredményezte volna.

A vádlott terhére rótt bűncselekmény életfogytig tartó szabadságvesztéssel is büntethető.

A nyomozást az ügyben a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai végezték el, az érdemi döntést pedig várhatóan a Győri Törvényszék fogja meghozni.

További friss információk
Gyerekektől zsarolt ki pornográf felvételeket egy 50 éves tróger
Álmából felriadó gyermek érte tetten a szobájában kutató tolvajt
200 millió forintot meghaladó adótartozás miatt számoltatta fel a NAV Geszti Péter cégeit - nem sokkal korábban még repülőgépet és luxusautókat vásároltak
Lopásra tanította gyermekeit az úgynevezett anya
Dél-Baranyában terjesztettek kábítószert - az ügyészség egyezséget kötött a dílerekkel
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat