Ma: 2022.10.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Prostitúciós tevékenység végzésére adta ki a lakását
Privatkopo.info 2022. 03. 31. 8:33:00

A vád szerint a 44 éves férfi tudott arról, hogy az általa bérbe adott kőbányai lakásban három nő is prostitúciós tevékenységet folytat, majd a rendőri intézkedés után tanúkat próbált rávenni arra, hogy az érdekében valótlan tartalmú vallomást tegyenek.A vádirat szerint a 44 éves férfi tulajdonát képezte egy Budapest X. kerületi társasházi lakás, amit 2017 májusában bérbe adott az ügy másik vádlottjának, egy 29 éves nőnek. A férfi tudott arról, hogy a nő prostitúciós tevékenységből finanszírozza a megélhetését, és tudott arról is, hogy a bérbe adott lakásban is szexmunkát fog végezni.

A 29 éves nő 2018. januártól különböző internetes oldalakon hirdette prostitúciós tevékenységét. Nem sokkal később két nő ismerőse részére is felajánlotta, hogy ők is az általa bérelt lakásban folytassanak prostitúciós tevékenységet, egyiküknek pedig segítséget is nyújtott a szexmunka elkezdéséhez, így az aktfotózás megszervezéséhez, az internetes oldalakon hirdetéshez, illetve a szexuális segédeszközök beszerzéséhez. A két nő a helyért cserébe anyagilag hozzájárult a lakás bérleti díjához, illetve rezsiköltségeihez, néhány hónappal később pedig oda is költöztek.

A 44 éves férfi - annak tudatában, hogy a másik két nő is prostitúciós tevékenységet folytat a lakásában - engedélyezte a beköltözésüket. A három nő ezután - 2018. májustól 2019. februárig - napi rendszerességgel fogadott vendégeket a lakásban, akik részére anyagi ellenszolgáltatás ellenében szexuális szolgáltatást nyújtottak.

A rendőrök 2019. február 26-án - állampolgári bejelentésre - megjelentek a X. kerületi bérelt lakásban és felszámolták az ott végzett prostitúciós tevékenységet. A nyomozók a kutatás során nagy mennyiségű szexuális segédeszközt és több mint 2 millió forint - prostitúciós tevékenységből származó - készpénzt foglaltak le.

Miután a 44 éves férfi tudomást szerzett a rendőri intézkedésről, számolt azzal a lehetőséggel, hogy a nyomozók őt is felelősségre vonják az eljárásban. Ezért a vád szerint a férfi két olyan személyt is felkeresett, akik rá nézve terhelő információkkal bírtak, majd őket arra törekedett rábírni, hogy a büntetőeljárás során, tanúkihallgatásukon állítsák valótlanul azt, hogy neki nem volt tudomása a lakásában folyó prostitúciós tevékenységről. A két tanú ennek ellenére beszámolt a nyomozóknak arról, hogy a 44 éves férfit a lakók többször figyelmeztették arra, hogy a lakásban prostitúciós tevékenység folyik és kérték, hogy tulajdonosként intézkedjen a tevékenység beszüntetése érdekében.

A Budapesti X. és XVII. Kerületi Ügyészség a 44 éves férfit és a 29 éves nőt prostitúció elősegítésének bűntettével, a férfit ezen túlmenően hamis tanúzásra felhívás bűntettével is vádolja. A kerületi ügyészség a vádiratban azt indítványozta, hogy a bíróság a vádlottakkal szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzéssel hozzon érdemi döntést; a férfival szemben börtönbüntetést szabjon ki, amelynek végrehajtását próbaidőre függessze fel, a nővel szemben pedig pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
A két éve megfojtott és elégetett budai milliárdos Mága Zoltán jó barátját vélte felismerni a trezorját ellopó betörők egyikében - a széfben tárolt kulcsok később az őt kivégző Makai-klánhoz kerültek
Egy év és nyolc hónap börtön egy leszbikus pár bántalmazásáért
Fényes nappal randalírozott egy tökrészeg nő a faluban
Hat év börtönbüntetésre ítélték a fotóst, aki kiskorúakat fényképezett meztelenül és vett rá szexre, miközben modellkarrierrel hitegette őket
Apa és fia együtt árulták a marihuánát
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat