Ma: 2022.05.23. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Több millió forintot keresett az a 70 éves orvos, aki vakcina helyett sóoldatot adott be a betegeinek
Privatkopo.info 2022. 05. 23. 9:10:00

Akár hosszú évekre is börtönbe kerülhet az a Bács-Kiskun megyei orvos, aki korábban sóoldatot adott be vakcina helyett a betegeinek. Asszisztense azóta beismerő vallomást tett - írja a Pestiriport.info.A gyanú szerint J. Johanna a Pfizer-vakcina helyett több betegének is sóoldatot adott be Bács-Kiskun megyei orvosi rendelőjében.

Az életveszélyes szabályszegés eddig tizenhárom esetben bizonyosodott be, de könnyen elképzelhető, hogy a jelenleg is tartó nyomozás több esetet is feltár majd. Úgy tudni, hogy a 70 éves orvos korábban tagadta a koronavírus létezését.

Az oltásról szóló hivatalos igazolást ugyanakkor pénzért állította ki a doktornő, amely szerint az érintettek szabályosan megkapták a Pfizer-vakcinát, így hozzájuthattak a védettségi igazolványokhoz.

Lebukásához végül az egyik páciensének elszólása, valamint a rendőrség gyanúja vezetett. A nyomozók a doktornő rendelőjében több kamerát is elhelyeztek, ami végül igazolta a korábban felmerülő aggályokat.

További friss információk
Több millió forintot keresett az a 70 éves orvos, aki vakcina helyett sóoldatot adott be a betegeinek
Testvére adatainak felhasználásával akarta megúszni a börtönbüntetést
Áramot vezetett a bejárati ajtóba, mert megelégelte a sorozatos betöréseket
Kislányokat fogdosott
Prostitúciós tevékenység végzésére adta ki a lakását
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat