Ma: 2023.11.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Óvoda mellett is adott el kábítószert
Privátkopó 2022. 10. 25. 10:07:00

A Szekszárdi Járási Ügyészség indítványára a Szekszárdi Járásbíróság nyomozási bírája egy hónapra elrendelte annak a 40 éves férfinak a letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint 2022 júniusa óta rendszeresen értékesített kábítószert Szekszárdon.A nyomozás eddigi adatai szerint a gyanúsított idén nyártól kezdődően szekszárdi otthonában, valamint a város nyilvános részein különféle kábítószerek kereskedelmével tett szert rendszeres jövedelemre. A férfit múlt héten, szerdán, délután fogták el a Szekszárdi Rendőrkapitányság rendőrei, miközben éppen kábítószert adott el egy szekszárdi óvoda közvetlen közelében.

Az ügyészség álláspontja szerint a kábítószert maga is fogyasztó, kábítószerrel visszaélés bűncselekménye miatt korábban már jogerősen szabadságvesztésre ítélt férfi esetében fokozottan fennáll a szökés, elrejtőzés és a bűnismétlés veszélye, továbbá az, hogy szabadlábon hagyása esetén veszélyeztetné a bizonyítást.

A nyomozási bíró minden tekintetben osztva az ügyészi indítványban foglaltakat, egy hónapra elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

További friss információk
Költségvetési csalással vádolták meg a korábban már elítélt, egykori újszentiváni polgármestert
Felfüggesztett börtönbüntetést kértek Törökbálint fideszes polgármesterére - de azért jövőre indulni akar a városvezetői tisztségért
NAV-nyomozás indulhat a CÖF „háborúpártiak” kampánya miatt
Pénzmosás miatt is nyomoznak a Karácsony Gergelyhez köthető 99 Mozgalom finanszírozása ügyében
Volt találkozó a korrupt Schadl, a lefizetett államtitkár, Völner és a „jó miniszter asszony”, Varga Judit között
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat