Ma: 2023.02.23. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Körözött testvérek
Privátkopó 2022. 12. 15. 8:07:00

Több mint három év szabadságvesztés elől bujkált a férfi, akit a fővárosi rendőrök elfogtak. Bátyja, akit szintén köröztek, testvére elfogását követően inkább feladta magát.?A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály nyomozói a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársainak segítségével fogták el azt a 40 éves férfit, aki ellen három körözés volt érvényben. Az elfogatóparancsokat 2022 novemberében a Fővárosi Törvényszék adta ki ellene, mert nem kezdte meg a garázdaság bűncselekmények és lopás miatt kiszabott, összesen három év és két hónap szabadságvesztésének letöltését.

J. Krisztián korábbi ismert lakcímén nem volt elérhető, folyamatosan bujkált a hatóság elől, míg végül a fővárosi nyomozók aktív kutatómunkáját követően a rendőrök 2022. december 7-én kopogtattak a Budapest XVIII. kerületi tartózkodási helyén. Ahogy a körözött férfi ajtót nyitott, már meg is bilincselték, előállították a rendőrkapitányságra, majd a büntetés-végrehajtási intézetbe vitték, hogy megkezdje szabadságvesztését.

Kiderült, hogy a férfi együtt lakott a bátyjával, akit szintén köröztek garázdaság miatt. Az idősebb testvér nem volt otthon, de amikor megtudta, hogy megtalálták rejtekhelyüket, a 42 éves J. Gábor másnap önként feladta magát.?

További friss információk
Otthonában termesztette a kábítószert egy 34 éves férfi
Késsel a kezében akart bemenni a zsinagógába egy zavart férfi - a TEK emberei elfogták
Kábítószerrel kereskedett a borsodi házaspár
Nem akart börtönbe vonulni, a BRFK célkörözési nyomozói „rábeszélték”
Gyorsétteremnél garázdálkodott
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat