Ma: 2022.01.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
El akarta gázolni a rendőrt az embercsempész - csak a gépjárműre leadott lövések késztették irányváltoztatásra
Privatkopo.info 2022. 01. 07. 7:51:00

A rendőrök a Harkai határátkelő közelében ellenőrizték egy litván rendszámú személygépkocsi litván utasait 2022. január 6-án, 13 óra 45 perckor. Az intézkedés során felmerült a gyanú arra vonatkozóan, hogy a jármű embercsempész előfutó autójaként érkezett a határátkelőhöz, ezért az egyenruhások értesítették a közelben lévő rendőri egységeket.Kevés idő elteltével a Harka belterületén mozgó, ellenőrzést végző járőrök észleltek egy nagy sebességgel a határ felé tartó furgont, amelynek érkezésére figyelmeztették az ott intézkedő kollégákat.

Az egyik rendőr az úttestre kilépve - szabályos rendőri jelzést alkalmazva - megpróbálta megállásra késztetni a kisteherautót, azonban annak vezetője - a járművet az egyenruhás felé kormányozva - még jobban felgyorsított. A rendőr még idejében el tudott ugrani a közeledő autó elől. Járőrtársa a kollégája testi épségét veszélyeztető manővert észlelve szolgálati fegyverével több lövést adott le, hogy a furgont irányváltoztatásra kényszerítse, mielőtt neki is el kellett ugrania.

A kisteherautó sofőrje kihasználva a szabaddá vált utat, áthajtott Ausztriába, ahol azonban néhány száz métert megtéve járműve üzemképtelenné vált. Az időközben a helyszínre érkező osztrák rendőrök elfogták a magyar rendszámú gépkocsit vezető egyiptomi férfit és az elsődleges információk szerint harminc fő - ismeretlen állampolgárságú - utasát. Az eset során személyi sérülés nem történt.

További friss információk
Életveszélyesen megsebesítette a testvérét
Bíróság elé állítják a fegyveres rablót
El akarta gázolni a rendőrt az embercsempész - csak a gépjárműre leadott lövések késztették irányváltoztatásra
Bárddal fenyegetőzött a villamoson
Kiskorú gyermekeik mellett árulták a kábítószert
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat