Ma: 2024.02.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Felszámolták a családi drogvállalkozást
Privátkopó 2024. 02. 01. 8:55:00

Az Egri Rendőrkapitányság Pétervásárai Rendőrőrse - a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen - 2024. január 30-án, délelőtt tartott kutatást három pétervásárai ingatlanban, mivel információ merült fel, hogy az ott lakók hosszabb ideje kábítószert értékesítenek a településen.A nyomozók egy 50, egy 43 illetve egy 29 éves férfit vettek őrizetbe, illetve hallgattak ki gyanúsítottként. A testvérek lakásában kábítószergyanús zöld növényi származékot, fehér port, üvegpipákat, illetve mérleget találtak, továbbá laptopokat és telefonokat is lefoglaltak. A kábítószergyorsteszt mindhármuk esetében pozitív értéket mutatott.

A nyomozó hatóság kezdeményezte az elkövetők letartóztatását, akik ellen kábítószer-birtoklás vétség, illetve új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett gyanúja miatt indult eljárás.

A rendőrök az üggyel összefüggésben további öt személyt hallgattak ki gyanúsítottként.

További friss információk
Több mint 8 kilogramm kábítószert foglaltak le a csornai rendőrök
300 millió forintos drogfogás
Felszámolták a családi drogvállalkozást
Időskorút vertek meg és raboltak ki Kiskunhalason
Emberölés a főváros VII. kerületében
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat