Ma: 2024.05.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Életveszélyesen fenyegette a rendőrt
Privátkopó 2023. 10. 13. 6:51:00

A nyomozók büntetőeljárást indítottak azzal a királyegyházai férfival szemben, aki szidalmazott és élete kioltásával fenyegetett meg egy rendőrt.Emberölés előkészülete miatt nyomoz a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy 31 éves királyegyházai férfi ellen. A nyomozók azzal gyanúsítják, hogy 2023. október 9-én, az egyik közösségi médiafelületen, élő közvetítés során több alkalommal kijelentette, hogy megöli, rágyújtja a házat a néhány órával korábban élettársával szemben intézkedő rendőrre.

A férfi ellen még aznap intézkedtek, majd előállították a rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók őrizetbe vették, majd kezdeményezték a letartóztatását, amelyet a bíróság elrendelt.

További friss információk
Rendőrkézen a szökött fogoly
Kábítószerrel üzleteltek
Drogszállítmányt kapcsolt le a NAV és az NNI
Az utcán támadt rá véletlenszerűen kiválasztott áldozatára egy drogos férfi Esztergomban
Lezárták a szomszédasszonyára lövő vén hülye elleni nyomozást
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat