Ma: 2024.07.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Hat drogdílert fogtak el
Privátkopó 2024. 07. 02. 5:27:00

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytatott egy 43 éves Vas vármegyei férfi és társai ellen kábítószer-kereskedelem bűntett és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt. Az adatok alapján a férfi hasonló bűnesetek miatt már többször a rendőrség látókörébe került.A 43 éves gyanúsított öt társával terjesztette az illegális anyagokat Szombathelyen és környékén.

Az adatgyűjtések, kihallgatások és a gyanúsítottaknál tartott kutatások során nagy mennyiségű drog csomagolásához, értékesítéséhez és porciózásához használt eszközöket, a jelentős mennyiséget többszörösen meghaladó kábítószert, új pszichoaktív anyagokat, nyugtató hatású gyógyszereket és potencianövelő szereket foglaltak le. 

Az üggyel kapcsolatban a nyomozók további öt személyt kábítószer-kereskedelem bűntette, illetve harminc embert kábítószer birtoklása vétség miatt gyanúsítottként hallgattak ki, emellett vagyonvisszaszerzési céllal gépkocsit, pénzt, híradástechnikai eszközöket is lefoglaltak. 

A kábítószer-kereskedelem bűntettével gyanúsítható férfiakat kihallgatásukat követően őrizetbe vették, majd kezdeményezték letartóztatásukat, amelyet a Szombathelyi Járásbíróság elrendelt.

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte a főügyészségnek.

További friss információk
Hat drogdílert fogtak el
Két hét alatt közel 40 körözött személyt fogtak el a BRFK Célkörözési Osztályának munkatársai
Több száz fotót osztott meg meztelen gyermekekről
Siklóson bujkált a német fegyveres rabló
Évek óta a Nemzeti Nyomozó Iroda célkeresztjében a 26 éves kábítószer-kereskedő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat