Ma: 2024.06.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Hazudott az apa a rendőröknek azért, hogy a lánya hazaköltözzön
Privátkopó 2024. 05. 08. 9:29:00

A Debreceni Járási Ügyészség a valótlan bejelentést tevő vádlott ellen hamis vád bűntette miatt nyújtott be vádiratot.A vádirat szerint a vádlott 2023. október 28-án, délben, a segélyhívó vonalon bejelentette a rendőrségen, hogy a lányát egy férfi Püspökladányba vitte és nem tud onnan hazajönni, ezért a gyermeke tőle kért segítséget telefonon.

A bejelentést követően a rendőrök megjelentek a vádlott lakóhelyén, aki a meghallgatása során közölte, hogy a lánya üzeneteiből arra következtetett, hogy őt fogságban tartják.

Még ugyanazon a napon rendőri intézkedésre került sor Püspökladányban is, ahol a rendőrök felvették a kapcsolatot a bejelentő lányával, aki elmondta, hogy nem tartják őt fogságban, önként tartózkodik Püspökladányban egy férfinél, akivel együtt élnek.

A vádlott mindig ellenezte a lánya és a püspökladányi férfi kapcsolatát, és a hamis bejelentéssel akarta elérni azt, hogy a lánya hazaköltözzön hozzá.

A vádlott a nyomozás során beismerte tényállításának valótlanságát.

A Debreceni Járási Ügyészség a vádlott ellen hamis vád bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Debreceni Járásbíróságra. A büntetővégzés meghozatalára irányuló vádiratban indítványt tett arra, hogy a járásbíróság a vádlottat intézkedésként bocsássa próbára.

További friss információk
5 évig bujkált az elítélt kábítószer-kereskedő
Két drogdílerrel kevesebb
BRFK: 75 elfogás
Futószalagon lopott a cigánynő, alkalmi szexpartnerét is kifosztotta
Rendőrkézen a szökött fogoly
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat