Ma: 2024.07.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
BRFK: 75 elfogás
Privátkopó 2024. 05. 27. 12:14:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztálya a 2024. februárban elindított körözési akciósorozat keretében negyedik alkalommal működött együtt a kerületi rendőrkapitányságokkal, hogy az elfogatóparancs vagy eltűnés miatt keresett embereket felkutassák.Ezúttal a IX., X. és XIX. kerület rendőrkapitányságainak összesen 1002 körözési eljárását vették górcső alá, és kéthetes elemző, ellenőrző tevékenységet követően a május 21. nappal záruló összehangolt munka eredményeként 75 embert fogtak el, akiket összesen 12 év 4 hónap és 8 nap meg nem kezdett szabadságvesztés, valamint közel kétmillió forint be nem fizetett pénzbírság miatt köröztek.

A rendőrök megtaláltak két embert, akiket eltűnés miatt kerestek, további három keresett személynek pedig megállapították a tartózkodási helyét.

Rögtön az akció kezdetének másnapján, május 7-én napközben a Célkörözési Osztály a Bűnügyi Bevetési Osztállyal közösen egy román állampolgárságú férfit fogott el, akit nemzetközi elfogatóparancs alapján hat bűncselekmény miatt kerestek.

Egy 51 éves férfi két és fél év szabadságvesztés letöltése elől bujkált egészen május 19-éig, míg a Célkörözési Osztály információi alapján a Közrendvédelmi Főosztály munkatársai elfogták. Büntetés-végrehajtási intézetbe szállították, hogy megkezdje börtönbüntetésének letöltését.

Három férfi önként jelent meg az ellenük eljárást folytató rendőrkapitányságon, miután megtudták, hogy keresik őket.

További friss információk
Hat drogdílert fogtak el
Két hét alatt közel 40 körözött személyt fogtak el a BRFK Célkörözési Osztályának munkatársai
Több száz fotót osztott meg meztelen gyermekekről
Siklóson bujkált a német fegyveres rabló
Évek óta a Nemzeti Nyomozó Iroda célkeresztjében a 26 éves kábítószer-kereskedő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat