Ma: 2024.07.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Két drogdílerrel kevesebb
Privátkopó 2024. 06. 04. 8:20:00

A karcagi rendőrök közúti ellenőrzés során találtak kábítószert egy párosnál. Minden tagadnak, de őrizet alatt gondolkodhatnak tettükről.Két karcagi lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2023 szeptembere óta rendszeresen, anyagi haszonszerzés céljával kábítószert adtak el helyi lakosoknak.

A rendőrök május 31-én, Karcag belterületén - közúti ellenőrzés során - intézkedtek a párossal szemben. A nő ruházatából 207 grammnyi kábítószer gyanúját keltő anyag került elő.  A tetteseket előállították a rendőrkapitányságra, ahol kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. Az élettársak a tárgyi bizonyítékok ellenére is tagadták bűnösségüket, vallomást sem tettek.

A náluk végzett kutatás során 620 ezer forintot, 100 eurót, személygépkocsit, továbbá több értékes karórát, ékszereket, játékkonzolt, műszaki cikket foglaltak le a nyomozók.

A 30 éves férfit és a 28 éves nőt a nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásukat.

További friss információk
Hat drogdílert fogtak el
Két hét alatt közel 40 körözött személyt fogtak el a BRFK Célkörözési Osztályának munkatársai
Több száz fotót osztott meg meztelen gyermekekről
Siklóson bujkált a német fegyveres rabló
Évek óta a Nemzeti Nyomozó Iroda célkeresztjében a 26 éves kábítószer-kereskedő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat