Ma: 2024.02.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Konyhaszekrényből árulta a marihuánát
Privátkopó 2022. 11. 25. 5:08:00

Kábítószer-kereskedelem bűntettével gyanúsítják a kecskeméti nyomozók azt a 20 éves helyi lakost, aki a gyanú szerint az elmúlt hónapokban marihuánát értékesített több fogyasztó részére. Volt olyan „vevő”, aki hetente többször is felkereste, és alkalmanként háromezer forintot fizetett ki a tiltott szerért. Előfordult olyan is, hogy barátainak ingyen adta a kábítószert, és az abból sodort cigarettát együtt fogyasztották el.A rendőrök 2022. november 22-én, este átkutatták a díler lakását, ahol a konyhaszekrény egyik polcán jó néhány pakknyi - kiporciózott - kábítószergyanús anyagot találtak. A módszeres kutatás során további bizonyítékok is előkerültek: digitális mérleg, csomagolóanyag és egy kisebb mennyiségű, még csomagolatlan, száraz kannabisz.

A fiatal a kihallgatása során nem tagadta, hogy ismerőseinek átadott, alkalmanként eladott a tiltott szerből. A Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai a férfit kihallgatása után őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
A marihuána szüreten már az NNI nyomozói is ott voltak
Rendőrkézen a gyöngyösi fosztogató
Pécsi kábítószer-terjesztő bűnbandát számolt fel a rendőrség
Összehangolt akció keretében csaptak le a kábítószert árusítókra a rendőrök
Bűnügyi őrizetben az őrjöngő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat