Ma: 2024.05.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Makói kábítószer-kereskedőket és fogyasztókat fogtak el
Privátkopó 2024. 03. 08. 6:12:00

Kábítószer-kereskedőket és fogyasztókat fogtak el a Makói Rendőrkapitányság és a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai. A terjesztőket őrizetbe vették.A megalapozott gyanú szerint 2023 márciusa óta egy trió Makón és környékén kábítószert, illetve új pszichoaktív anyagot árusított és házhoz is szállított.

A rendőrök a nyomozás során azonosítottak egy csanádpalotai, illetve két makói férfit, akiket - előállításukat követően - gyanúsítottként hallgattak ki 2024. március 5-én. A Makói Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat.

A nyomozók látókörébe került egy 27 és egy 28 éves férfi, továbbá egy 28 éves nő is, akik rendszeresen vásároltak tudatmódosító szereket a bandától.

A terjesztők ellen kábítószer-kereskedelem bűntette, a fogyasztók ellen pedig kábítószer birtoklása vétség miatt indult eljárás.

További friss információk
Rendőrkézen a szökött fogoly
Kábítószerrel üzleteltek
Drogszállítmányt kapcsolt le a NAV és az NNI
Az utcán támadt rá véletlenszerűen kiválasztott áldozatára egy drogos férfi Esztergomban
Lezárták a szomszédasszonyára lövő vén hülye elleni nyomozást
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat