Ma: 2023.01.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Öngyilkos akart lenni - kiderült, hogy drogos
Privátkopó 2022. 11. 11. 4:06:00

Egy nő tett telefonon bejelentést 2022. november 8-án, 22 óra előtt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, amely szerint a lányának az egykori élettársa Ózdon, a Vasvár úton található egyik társasház 9. emeleti ablakába kimászott, és végzetes lépésre szánta el magát.Az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek, és a mentőszolgálat közreműködésével lebeszélték a férfit a tettéről, majd miután visszalépett az ablakból, a járőrök lefogták. Ekkor lemondott az öngyilkossági szándékáról, így további orvosi ellátást nem igényelt.

A járőrök a férfival szemben - az időközben beszerzett információk és a szemmel látható klinikai tünetek miatt - kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak, amely pozitív eredményt jelzett, ezért előállították az Ózdi Rendőrkapitányságra.

A nyomozók a férfit kábítószer birtoklás vétség elkövetésének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.
További friss információk
Eltűnt Sztojka Brigitta - és így néz ki 13 évesen (fotó)
62 kilogramm drog lapult a rendszám nélküli autóban
Körözött testvérek
Bűnügyi őrizetben egy ózdi drogdíler
Szegedi embercsempész család rendőrkézen
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat