Ma: 2021.11.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Gáz-riasztó pisztollyal lövöldözött egy 19 éves agyalágyult
Privatkopo.info 2021. 11. 10. 6:52:00

Gáz-riasztó fegyverrel fenyegetőzött, majd lövöldözni kezdett egy 19 éves kiskőrösi férfi, akit a rendőrök másfél órával később elfogtak.Italozni ment egy 19 éves férfi Páhi egyik kocsmájába, hétfőn, este. Amikor már „eleget” ivott, megjelent a sörözőben ismerőse, akivel korábban nézeteltérése volt. A fiatal odament az újonnan érkezőhöz és kérte, hogy menjen ki vele a kocsma elé beszélgetni, de a férfi többszöri kérés ellenére sem mozdult. Ekkor a kérlelő agresszívvá vált, majd elővett egy gáz-riasztó pisztolyt a nadrágjából, és rászegezte ismerősére. Időközben megjelent testvére, aki arra próbálta ösztönözni, hogy tegye le a fegyvert, és menjenek inkább haza.

A családtag unszolására beszálltak az autóba, azonban ahelyett, hogy békésen távoztak volna, a garázda fiatal fogta a fegyverét, és a lehúzott ablakon lövöldözni kezdett a levegőbe.

A rendőrök a garázdát másfél órával később elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki. A kiskőrösi férfi beismerő vallomást tett, a helyi rendőrkaptányság nyomozói felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt folytatnak eljárást vele szemben.

További friss információk
Gáz-riasztó pisztollyal lövöldözött egy 19 éves agyalágyult
HÉV szerelvényen végzett önkielégítést egy 39 éves aberrált
Véget ért a nagykőrösi drogterjesztő bűnszervezet működése
Alvó ismerősét fosztotta ki egy tokodi férfi
Őrizetben az apci rabló
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat