Ma: 2024.04.03. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Pécsi kábítószer-terjesztő bűnbandát számolt fel a rendőrség
Privátkopó 2024. 02. 20. 8:02:00

Kártyavárként omlott össze a kábítószer-piramis, amikor 2024. február 15-én - egy összehangolt akcióban - hét dílert fogtak el a baranyai rendőrök. A Mecsek Közterületi Támogató Alosztály munkatársai egyszerre csaptak le a hálózat tagjaira, volt, ahol éppen egy vásárlás után léptek közbe.A terjesztők hálózata úgy épült fel, hogy egy 26 éves pécsi férfi terítette a kristályt két bejáratott emberének, majd ezek a szintén helybéli dílertársai, egy 22 éves nő és egy 19 éves férfi árulták a drogot saját vevőkörüknek. A terjesztésben még négyen segédkeztek, akik az eladások után a 26 éves férfinak tartoztak elszámolással, egyikőjük pedig egyben a fő terjesztő jobbkeze is volt, ő hajtotta be a tartozásokat. Megesett, hogy az „alvállalkozó” dílerek csak pár grammot vettek át árulni, de olyan is előfordult, hogy 40-50 grammot tankoltak fel, és azt osztották tovább.

A rendőrök az elfogássorozat során több helyen, simítózáras tasakokban kábítószergyanús anyagot, illetve drog terjesztéséhez használt eszközöket találtak és foglaltak le.

Az elfogást követően előállították, majd kihallgatták őket, őrizetbe vételük után pedig a 26 éves férfi és két közvetlen társa, valamint a behajtóember ellen letartóztatást, míg a másik három terjesztő kapcsán bűnügyi felügyelet elrendelését kezdeményezték a nyomozók.

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság kábítószer-kereskedelem miatt nyomoz ellenük. A tetten ért vásárló ellen kábítószer birtoklása miatt indult eljárás.

További friss információk
Nyugdíjas nőt kényszerítettek prostitúcióra Szigetváron
Prostitúcióra bírt rá több fiatal lányt egy miskolci férfi és nő
Temetőben raktározta a kábítószert anya és fia
Gáz-riasztó fegyverrel lövöldözött Tapolcán
Makói kábítószer-kereskedőket és fogyasztókat fogtak el
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat