Ma: 2022.05.06. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Rajtaütés kábítószer átadása után
Privatkopo.info 2022. 05. 04. 7:31:00

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett miatt folytat nyomozást a 44 éves Sz. Roland salgótarjáni lakossal, és kábítószer birtoklása vétség miatt egy 43 éves somoskőújfalui férfival szemben. A nyomozók a két férfit elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták.Sz. Rolandot a 43 éves férfi 2022. május 2-án, a kora délutáni órákban, egy salgótarjáni telephelyen kereste fel azzal a céllal, hogy tőle kristály elnevezésű kábítószert vásároljon. A kábítószer átadását követően a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Felderítő Osztály munkatársai a helyszínen tetten érték a két férfit. Az intézkedés során a rendőrök a somoskőújfalui lakos ruházatában és gépkocsijának ajtótároló rekeszében kábítószer gyanús, kristályos anyagot találtak meg és foglaltak le. A gyanú beigazolódott, ugyanis a bűnügyi technikus által a kristályos anyagon elvégzett gyorsteszt MDMA hatóanyag jelenlétét mutatta ki, amely kábítószernek minősül, és amely tekintetében a szakértői vélemény beszerzésére intézkedés történt.

A rendőrök a 44 éves férfi tulajdonában lévő személygépkocsiban a kábítószer kereskedelemre utaló digitális mérleget, több százezer forint készpénzt és önzáró zacskókat találtak, amelyek szintén kábítószert tartalmaztak. A hatóság tagjai a férfi garázsában is kutatást tartottak, amely során több, kábítószer gyanús fehér porral szennyezett kis tasak, digitális mérleg, valamint további készpénz került elő.

A nyomozásban folytatott felderítő munka eredményeképpen fény derült arra is, hogy a 44 éves férfi 2021 júniusától 2022 márciusáig számos alkalommal adott el kábítószert további ismerőseinek. A gyanúsított a vásárlóknak a kért mennyiséget anyagi ellenszolgáltatásért cserébe vagy személyesen átadta, vagy egy megbeszélt helyen hátra hagyta részükre.

A nyomozók a két férfit elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Sz. Rolandot a rendőrök őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Az üggyel kapcsolatban a rendőrök a napokban a kereskedő fogyasztói köréből további vevőknél tartottak kutatást, és gyanúsítottként vonták be őket az eljárásba, kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt.

További friss információk
Debreceni fiataloknak adott el kábítószert
Rajtaütés kábítószer átadása után
Az árokban ért véget a halmajugrai férfi lopott buszos „kalandja”
Csak a szokásos: lányok futtatásából fedezték luxuséletvitelüket a „navajonkik”
Nincs itthon - dehogy nincs!
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat