Ma: 2023.12.04. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Már megint a „navajonkik”: apa és 15 éves fia együtt rabolt ki egy férfit
Privátkopó 2023. 09. 20. 7:52:00

Egy külföldön élő helyi lakos kereste meg a Szekszárdi Szüreti fesztivál első éjszakáján a rendőröket, mert két, számára ismeretlen férfi arra kényszerítette, hogy egy ATM-ből pénzt vegyen ki, és azt adja át nekik. Az ismeretlenek „kérésüknek” erőszakkal adtak nyomatékot.A sértett a fenyegetéseknek és az erőszaknak végül engedett, és körülbelül 500 eurónyi készpénzt adott át a két rablónak. A szekszárdi rendőrök a bejelentést követően azonnal adatgyűjtésbe és az elkövetők felkutatásába kezdtek. Néhány órán belül azonosították mindkettőjüket, és már kattant is a bilincs a 15 éves szekszárdi fiú és apja kezén.

Egyikük sem volt ismeretlen a nyomozók előtt. A 41 éves szekszárdi S. János ellen több mint két tucat lopás miatt van folyamatban büntetőeljárás az ország több pontján is. A férfi számos bűncselekményt követett el Budapesten, Dunaújvárosban és Szekszárdon is az elmúlt időszakban. Őt még aznap rablás bűntett elkövetésével gyanúsították meg a szekszárdi zsaruk, majd őrizetbe vették. Az ügyészség indítványára a bíróság a napokban letartóztatta a többszörösen büntetett előéletű férfit, aki nem régiben szabadult egy hosszabb büntetés után a börtönből.

15 éves fia édesapjával együtt tervelhette ki a rablást. Fiatal kora ellenére ő sem ismeretlen már a szekszárdi nyomozók előtt. Ellene is több lopás miatt folyik büntetőeljárás. A fiút is gyanúsítottként hallgatták ki a szekszárdi nyomozók, és a bíróság a napokban őt is letartóztatta, amelyet javító-nevelő intézetben kell töltenie.   

Az apa-fia páros ellen a mostani rablással együtt közel háromtucatnyi bűncselekmény miatt folytatják a nyomozást a szekszárdi rendőrök.        

További friss információk
Eltűnésből emberölés - elfogták a 30 éves tettest
Késsel kergette gyermekét az ittas „apa”
Életfogytiglanit kapott, amiért egy késsel megölte kolléganőjét, miután napokig játszott vérengzős videójátékokkal
Pintér tényleg rendet tett: csoportosan ütötték-rúgták a jegyellenőrt a 13 és 16 év közötti fiatalok
Kétszer hátba szúrta élettársát a kunszentmiklósi nő - megúszta felfüggesztett börtönbüntetéssel
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat