Ma: 2024.07.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Csak „szépen kérte” a pénzt
Privátkopó 2024. 06. 10. 11:44:00

A gyanúsított állítja, hogy ő nem követett el bűncselekményt, hiszen önként adott neki pénzt a diák a törökszentmiklósi buszpályaudvaron. A nyomozókat nem hatotta meg a sztori, őrizetbe vették a rablót.A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság rablás bűntett miatt folytat nyomozást egy fiatal helyi férfi ellen.

A megalapozott gyanú szerint a kerékpárral érkező 18 éves fiatal a városi buszpályaudvar területén várakozó diáktól pénzt követelt. A fiú nem akart adni, de a tettes megragadta az övtáskáját, ráncigálta és veréssel fenyegetőzött, ezért 4000 forintot és 70 lejt adott át a sértett.

A bejelentést követően a rendőrök a térfigyelő kameráknak és szemtanúk által adott pontos személyleírásnak köszönhetően elfogták a gyanúsítottat és előállították a rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták.

A tettes azt állította, hogy a diák önként adott pénzt neki, amit ő nagyon szépen megköszönt, azonban a tanúk egész másról számoltak be a nyomozóknak.

A nyomozó hatóság őrizetbe vette a gyanúsítottat és kezdeményezik a letartóztatását.

További friss információk
Megkéselte sógorát a 19 éves férfi
Késsel fenyegette a járókelőket egy salgótarjáni idióta
Baltával támadt a rendőrökre az agresszív cigány
Értelmi sérült, siketnéma nőt erőszakolt meg egy 52 éves féreg
Hasba szúrta élettársát egy beszámíthatatlan férfi
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat