Ma: 2024.02.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Életfogytiglanit kapott, amiért egy késsel megölte kolléganőjét, miután napokig játszott vérengzős videójátékokkal
Privátkopó 2023. 12. 01. 12:12:00

A 25 éves férfi úgy ment az éjszakai műszakba dolgozni, hogy már több napja nem aludt, nem evett, és körülbelül 30 doboz energiaitalt megivott. A munkahelyén szexuális ajánlatott tett egy családanyának, aki visszautasította, ezért kivégezte. Legkorábban 40 év után bocsátható feltételes szabadságra. Az ítélet nem jogerős.A Veszprémi Törvényszék aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt életfogytig tartó fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte azt a férfit, aki tavaly májusban megölte egy munkatársnőjét az egyik veszprémi gyárban. A férfi legkorábban 40 év után bocsátható feltételes szabadságra.

A férfi szabadidejében vérengzős online videójátékokkal játszott. 2022. május 21-én úgy ment az éjszakai műszakba dolgozni, hogy már több napja nem aludt, nem evett, és körülbelül 30 doboz energiaitalt megivott. Ugyanebben a műszakban dolgozott egy - egyébként férjezett és gyermekes - kolléganője is, akihez odament az öltözőben. A férfi szexuális ajánlatot tett a nőnek, de visszautasítást kapott, emiatt dühös lett, és a hátizsákjából elővett egy 12,5 cm pengehosszúságú kést, majd a nő hasát, nyakát, mellkasát többször megszúrta. A nő segélykiáltásait hallva jelent meg két kollégájuk, akik felé szintén megindult késsel a férfi. Segítséget hívtak, de a nő a helyszínen meghalt. A férfit fél órán belül elfogták.

Az ítélet ellen a vádlott és védője fellebbezéseket jelentettek be. A Győri Fellebbviteli Főügyészség az ítélet helybenhagyását indítványozza, mivel álláspontja szerint az elsőfokú bíróság helyesen következtetett a férfi bűnösségére, azt helytállóan minősítette, a kiszabott büntetés szükséges.

Az eljárás másodfokon a Győri Ítélőtábla előtt folytatódik.

További friss információk
Pszichiátriai betegeket bántalmazott
Rabolt, lopott és garázdálkodott a 20 éves kecskeméti férfi
Ittas állapotban durván bántalmazta anyja élettársát
Sörözés eszméletvesztéssel, rablással
Bántalmazás a pécsi vásárcsarnokban: egy pékség üzletvezetője került összetűzésbe egy vásárlóval
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat