Ma: 2024.02.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Tiszta Amerika: gázpisztollyal fenyegettek és bántalmaztak gyermekeket egy budapesti iskolánál
Privátkopó 2023. 11. 15. 7:16:00

Több gyermeket is súlyosan megaláztak az iskolatársaik Budapesten. Az elkövetők videót is készítettek a bántalmazásról. A rendőrség kényszerítés, zaklatás és garázdaság gyanúja miatt nyomoz az ügyben.Feljelentést tettek a rendőrségen a szülők, miután általános iskolás gyermekeiket bántalmazták az iskolatársaik Budapesten, a XVI. kerületben.

A szülők úgy tudják, hogy az elkövetők azzal a céllal vették videóra a megalázást, hogy az egyik közösségi oldalon egy kihívás keretében közzétegyék a felvételt. Az ügyben november 2-án négy szülő tett feljelentést.

A 13-14 éves gyermekeiket közterületen bántalmazták, letérdeltették, gázpisztollyal fenyegették az iskolatársaik, akik a cselekmények egy részéről mobiltelefonnal felvételt is készítettek” - közölte a BRFK.

A bántalmazott gyermekek nem szenvedtek orvosi ellátást igénylő sérülést. A bűncselekmények nem az oktatási intézményben, hanem közterületen történtek.

„Az eddigi adatok alapján nem merült fel közösségi médiás kihívásra utaló információ” - tette hozzá a nyomozó hatóság illetékese..

A rendőrök nyomozást rendeltek el az ügyben, így sikerült azonosítaniuk az egyik elkövetőt, aki a sértettek iskolatársa. A 13 éves fiútól egy gázpisztolyt és mobiltelefont foglaltak le. 

Az ügyben kényszerítés, zaklatás és garázdaság gyanúja miatt nyomoznak a rendőrök.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Kényszerítés bűntett elkövetésével gyanúsítható férfiakat fogott el a rendőrség
Idős nő kezéből tépte ki a táskát a cigány, nem jutott messzire
Késsel fenyegette volt élettársa párját
11 éves fiút rabolt ki egy „navajonki”
Előre kitervelte a férje megölését a titkos szerelmi viszonyt folytató asszony
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat