Ma: 2024.02.21. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Eszméletlenre verte élettársát, aztán a hideg padlón hagyta kihűlni
Privátkopó 2023. 11. 14. 10:53:00

A Pest Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki eszméletlenre verte élettársát, majd a téli hidegben a fűtetlen szobában magára hagyta. A sértett néhány nap múlva a bántalmazás és a kihűlés együttes következményeként elhunyt. A vádirat szerint a férfi és a nő élettársak voltak, szegényes körülmények között éltek Kiskunlacházán. Ennek köszönhetően a téli időszakban inkább csak éjszakánként fűtöttek a hálószoba melegítésére. A házuk falai így nem tudtak átmelegedni, így azokat több helyen is feketepenész borította.

A pár rendszeresen fogyasztott szeszes italt, amelynek során többször is veszekedés alakult ki közöttük. A vádlott ekkor többször is bántalmazta a sértettet. Arra is volt példa, hogy hajánál fogva vonszolta vissza a házba így akadályozva meg azt, hogy a sértett elhagyja az ingatlant.

2021. december 28-án az élettársak ismét lakhelyükön italoztak, ekkor az elkövető újfent bántalmazta a sértettet. Több ízben is arcon, illetve fejen ütötte ököllel, amelynek következtében a mezítelen sértett eszméletlenül terült el a hűvös szoba padlóján. Az elkövető egy lepedővel takarta le az önmentésre képtelen állapotban lévő sértettet, de egyéb módon nem segített neki. Másnap délután - mivel a sértett továbbra is változatlan helyzetben feküdt - a vádlott felhívta a nő fiát, hogy jöjjön át hozzájuk és segítsen az anyjának. A fiú rövidesen megérkezett és mentőt hívott a sértetthez.

Kórházba szállítása után a sértett életét vesztette, amelynek oka a bántalmazás során elszenvedett sérülések és az amiatt kialakult eszméletlen állapotban elszenvedett kihűlés volt. Amennyiben a sérülések ellátása 1-2 órán belül megtörténik a sértett életét sikerülhetett volna megmenteni.

A Pest Vármegyei Főügyészség a férfival szemben emberölés bűntette, kapcsolati erőszak bűntette és személyi szabadság megsértésének bűntett miatt emelt vádat.

További friss információk
Ittas állapotban durván bántalmazta anyja élettársát
Sörözés eszméletvesztéssel, rablással
Bántalmazás a pécsi vásárcsarnokban: egy pékség üzletvezetője került összetűzésbe egy vásárlóval
Kényszerítés bűntett elkövetésével gyanúsítható férfiakat fogott el a rendőrség
Idős nő kezéből tépte ki a táskát a cigány, nem jutott messzire
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat