Ma: 2024.02.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Megfojtotta élettársát egy csatornapatkány Zuglóban, az anya 9 éves kisfia találta meg a holttestet
Privátkopó 2023. 12. 04. 10:37:00

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy 34 éves férfival szemben, aki 2022 áprilisában, Budapest XIV. kerületi otthonukban, egy veszekedés során megfojtotta az élettársát, miközben a nő 9 éves kisfia a szomszéd szobában volt.A vádirat szerint a vádlott 2022. év elején ismerkedett meg a sértettel, majd összeköltöztek abban a XIV. kerületi lakásban, amelyben a nő a korábbi kapcsolatából született 9 éves gyermekével lakott. A pár között gyakoriak voltak a viták.

2022. április 3-án, délelőtt, mindhárman otthon voltak, amikor az élettársak összeszólalkoztak. Délután a férfi a könyökével véletlenül megütötte a kisfiú szemét, ami miatt az anya számon kérte, és ennek hevében arcon ütötte a férfit. Ezután a konyhában folytatódott a veszekedés, a kisfiú a szobában maradt, a vádlott nem engedte, hogy kijöjjön. A vita során a vádlott rátámadt a sértettre, megragadta a nyakánál, majd megfojtotta.

A férfi a csukott ajtón keresztül felszólította a kisfiút, hogy bújjon el a szobában, mert hamarosan jön a rendőrség, majd elhagyta a lakást, és a bejárati ajtót bezárta. A kisfiú egy idő elteltével előjött a rejtekhelyéről, és az előszobában megtalálta az édesanyját, majd telefonon segítséget kért az édesapjától, aki azonnal értesítette a rendőrséget.

A kisfiú a szomszéd szobából fültanúja volt az édesanyja súlyos bántalmazásának, majd ezek után a férfi kitette annak a traumának, hogy egyedül találja meg édesanyját. A vádlott mindezzel súlyosan veszélyeztette a kiskorú erkölcsi, értelmi és érzelmi fejlődését.

A Fővárosi Főügyészség a büntetett előéletű férfit emberölés bűntettével, valamint kiskorú veszélyeztetésének bűntettével vádolja, és vele szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozza, valamint eltiltást minden olyan foglalkozástól, amely révén kiskorúakkal kapcsolatba kerülhetne.

További friss információk
Késsel fenyegette volt élettársa párját
11 éves fiút rabolt ki egy „navajonki”
Előre kitervelte a férje megölését a titkos szerelmi viszonyt folytató asszony
Magyarországon mindössze 1 év és 10 hónap jár egy nő eszméletlenre veréséért
Nem tudott leállni a gyöngyösi cigánybűnöző
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat