Ma: 2024.05.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Pillangókést dobott a barátnője felé
Privátkopó 2024. 03. 20. 6:35:00

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt egy 23 éves férfi ellen, aki fenyegette és megütötte az őt elhagyni szándékozó barátnőjét.A vádirat szerint a férfi 2023. február 20-án összeveszett a 20 éves barátnőjével egy, a bánki üdülőtelepen lévő házban, mert a lány szerette volna lezárni a kapcsolatukat. Vitájuk során a férfi egy alkalommal arcon ütötte a sértettet. Azért, hogy szüleitől telefonon segítséget kérjen, a lány elindult a település központjába, a férfi utána ment és a pillangókését 15 méter távolságból felé dobta. A kés nem találta el a sértettet, aki ijedtében felsikított.

A pár ismét veszekedni kezdett egymással, a férfi az időközben újra magához vett késsel fenyegetőzött, hogy önmagában és a lányban is kárt tesz, ha nem békül ki vele. Ekkor egy arra járó nő sietett a sértett segítségére, akit a vádlott előbb ugyancsak megfenyegetett a késsel, de végül távozott a helyszínről.

Mivel a férfi a cselekményt az élet kioltására alkalmas eszközt magánál tartva követte el, az ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével, és - mivel a cselekmény után kannabiszt szívott - kábítószerbirtoklás vétségével vádolta meg a támadót. A vádiratban az ügyészség a cselekmény elkövetését beismerő és azt megbánó fiatal férfivel szemben felfüggesztett szabadságvesztés kiszabására tett indítványt.

Mivel a sértett és a segítségére siető nő sem kérte a kizárólag magánindítványra büntethető könnyű testi sértés, valamint a zaklatás miatt a férfi megbüntetését, ezért ezek miatt nem kell felelnie a Balassagyarmati Járásbíróság előtt.

További friss információk
Hazudott az apa a rendőröknek azért, hogy a lánya hazaköltözzön
Fiatalkorúaknak is árulták a kábítószert: letartóztatásban apa és fia
Kábítószer-kereskedelem miatt továbbra is letartóztatásban egy volt rendőr
Kifosztotta az alvó betegeket a kórházban egy „navajonki”
Drogot akart rabolni két hülyegyerek
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat